Home TOP NEWS Πρώτη φορά αποστολή ο Κατσαντώνης

Πρώτη φορά αποστολή ο Κατσαντώνης

Ένα σπουδαίο ταλέντο, μόλις 17 ετών, βρίσκεται σήμερα στην αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Ανδρέας Κατσαντώνης που πέρσι είχε αναδειχθεί καλύτερος παίκτης γεννημένος το 2000 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, είναι σήμερα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα κάθονται στον πάγκο. Μακάρι οι συγκυρίες να ευνοήσουν χρησιμοποίηση του. Κι αν αυτό γίνει, να κρατήσει το κεφάλι κάτω, να συνεχίσει την δουλειά και να μας κάνει σε λίγα χρόνια να παραμιλάμε.


Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του και αν δείτε τους αριθμούς του θα καταλάβετε πως όχι άδικα. Πέρσι στον Ολυμπιακό αγωνιζόμενος με τη φανέλα της U17, έπαιξε σε 24 ματς και σκόραρε 13 γκολ, ενώ είχε 1 συμμετοχή και 1 γκολ με την U21 των μαυροπράσινων. Φέτος μετακινήθηκε στην ομάδα μας, αγωνίζεται στην U21 και παρότι από τους πιο μικρούς της κατηγορίας του, πέτυχε 17 γκολ σε 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο πρωτάθλημα έχει 13 γκολ και κυνηγάει τον πρώτο που έχει 15, 2 αγωνιστικές πριν το τέλος. Είναι μέλος της Εθνικής Κύπρου U17.

Η μετάβαση του από την U17 στη U21 όπως καταλαβαίνετε ήταν άνετη και ο Αντρέας ξεχωρίζει ανάμεσα σε πιο μεγάλους αντιπάλους. Η διαφορά όμως για το επόμενο σκαλοπάτι, από την U21 στην αντρική ομάδα είναι ακόμα μεγαλύτερη, για αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασυρθεί. Εδώ και κάποιες μέρες κάνει προπονήσεις με την αντρική ομάδα, οπότε ξέρει ο ίδιος πως το επίπεδο είναι ψηλό. Επιβάλλεται να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και τη βελτίωση. Το χρωστάει στο πλούσιο ταλέντο του, αφού είναι φανερό πως το γκολ ρέει μες το αίμα του.