Home TOP NEWS Τελικός πρώτος

Τελικός πρώτος

Η κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου, έκανε ακόμα πιο πιθανό το ενδεχόμενο η 4η θέση του πρωταθλήματος να αποδειχθεί προνομιούχα. Όσο κι αν μας πειράζει που εξαρτόμαστε και φέτος από άλλους, σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσεγγίζουμε τις καταστάσεις με βάση τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας. Πλέον όλα τα παιχνίδια για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τελικοί και έτσι πρέπει να προσεγγίζονται. Σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ (17:00 live omonoianews.com) δίνουμε τον πρώτο κι ας μην δίνει τρόπαιο.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν ξέρει πολύ καλά τι διακυβεύεται, ξέρει πως ήδη η μπάρα έχει πάει πολύ χαμηλά, ξέρει και πως πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοση της για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των παιχνιδιών που ακολουθούν, παίρνοντας τα ένα ένα. Το σημερινό, μόνο εύκολο δεν είναι. Τις προηγούμενες δυο φορές που παίξαμε την ΑΕΚ, ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος. Την μια μας κέρδισε, την άλλη φύγαμε με την ισοπαλία. Για να καταφέρουμε να κερδίσουμε πρέπει να επαναλάβουμε απόδοση σαν αυτή του πρώτου γύρου στο ΓΣΠ, όταν με ένα διαστημικό Χριστοφή και ένα killer Ντάρμπισαϊαρ πήραμε σημαντικό τρίποντο.

Κι ας γίνει ξεκάθαρο πως οτιδήποτε φτωχότερο σε απόδοση, δεν πρόκειται να φέρει τη νίκη που έχουμε ανάγκη. Κατακρίβιαν πρέπει να είμαστε καλύτεροι και από εκείνο το παιχνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να υπερβάλει εαυτό, να αφήσει πίσω της άοσμες και άχρωμες εμφανίσεις όπως των τελευταίων τριών αγωνιστικών και να μπει στο γήπεδο αποφασισμένη να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την Ευρώπη.