Home TOP NEWS Αναπόφευκτα θα το ζήσει και αυτό

Αναπόφευκτα θα το ζήσει και αυτό

Στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση σχετικά με την ομάδα βρίσκεται ο κόσμος μας και δυστυχώς για άλλο ένα καλοκαίρι θα έχει στην καθημερινότητα του και τον βομβαρδισμό για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Οι πολύ κακές επιλογές ποδοσφαιριστών των περασμένων χρόνων κρατάνε πλέον τον κόσμο λίγο σε απόσταση από όλα αυτά. Αν υπήρχε τρόπος, οι περισσότεροι από μας θα πατούσαν ένα κουμπί για να ρθει ο Αύγουστος σήμερα.


Γιατί ναι μεν η μεταγραφική περίοδος είναι σε κάποιο βαθμό συναρπαστική, αλλά από την άλλη ο κόσμος έχει μπουκτίσει από “περγαμηνές” και βιογραφικά και θέλει να δει παίκτες που πραγματικά τιμούν τη φανέλα. Βρισκόμαστε 3 μέρες πριν από αιώνιο ντέρμπι και θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να φτιαχνόμαστε για αυτό. Αντί τούτου, θέλουμε να σκεφτόμαστε τη νέα χρονιά, ακριβώς γιατί οι μεταγραφές της προηγούμενης περιόδου δεν κατάφεραν (τελευταία δεν προσπαθούν κιόλας) να δώσουν αυτό που περιμέναμε. Φυσιολογικό λοιπόν όχι μόνο να μην ενθουσιάζεται ο κόσμος, αλλά να κρατάει και μια πισινή, να το θεωρεί και λίγο βάσανο.

υ.γ. Επειδή θα ακουστούν πολλά και διάφορα, καλό είναι να θυμόμαστε πως σπάνια ο Πάμπος Χριστοδούλου αποκτά παίκτη που δεν είδε στο γήπεδο.