Home TOP NEWS Από που να αρχίσει;

Από που να αρχίσει;

Ένα από τα πιο περίεργα αιώνια ντέρμπι καλείται να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό το Σαββατοκύριακο. Πραγματικά τίποτα δεν θυμίζει ή νιώθει σαν αιώνιο αφού η πίκρα και η απογοήτευση είναι τα συναισθήματα που κατακλύζουν κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Όπως και να έχει μέσα σε αυτή την κατάσταση και ενώ οι παίκτες μοιάζουν να έχουν πετάξει λευκή πετσέτα εδώ και καιρό, το τεχνικό τιμ πρέπει να αποφασίσει ποιοι έντεκα είναι οι πιο ανταγωνιστικοί για να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.


Η επιλογή του βλέπετε δεν έχει να κάνει μόνο με το ποιοι είναι πιο έτοιμοι αγωνιστικά ή σε πιο καλή κατάσταση, αλλά και με το ποιοι είναι περισσότερο διατεθειμένοι να το παλέψουν και να αποφύγουν εικόνες παρόμοιες με αυτές των προηγούμενων ματς. Πραγματικά ο προβληματισμός είναι μεγάλος για το ποιοι θα ξεκινήσουν.

Εικάζουμε πάντως πως δεν θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές. Στον άσσο θα είναι ο Παναγή και τετράδα μπροστά του οι Κωνσταντινίδης, Βύντρα, Άρνασον και Σοϊλέδης. Αμυντικά χαφ Τουρέ και Μαργκάσα, επιτελικός ο Κλείτον, δεξιά ο Χριστοφή, αριστερά ο Αζίζ και φορ ο Ντάρμπισαϊαρ. Δεν αποκλείεται να επιλεγεί σχήμα με 3 αμυντικούς μέσους. Σε τέτοια περίπτωση ο Κλέιτον θα μείνει έξω και θα ξεκινήσει ο Μπρέβελντ. Όλα αυτά αν οι προαναφερθέντες είναι υγιείς, μιας και οι Σοϊλέδης και Χριστοφή είναι αμφίβολοι.