Home TOP NEWS Διάλογος με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Διάλογος με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 


Συγκεντρώσεις σε κάθε επαρχία, για διάλογο και επικοινωνία με τον κόσμο της θα πραγματοποιήσει εντός Ιουνίου η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Τζιωνής, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σήμερα: «Θέλουμε να ακούσουμε τον κόσμο μας, να συζητήσουμε μαζί του, να ανταλλάξουμε απόψεις και μαζί να πορευθούμε στην επόμενη μέρα».

Κάλεσε τον κόσμο για αγορά season ticket, τονίζοντας ότι ο στόχος είναι τα 7000 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σαιζόν. «Ο στόχος των 7000 εισιτηρίων διαρκείας μπορεί να φαντάζει για την ώρα άπιαστος, όμως είμαστε ήδη κοντά στις 3,500 και έχουμε μπροστά μας ένα καλοκαίρι ολόκληρο για να τα διπλασιάσουμε. Να αποταθούμε σε φίλους, συγγενείς, σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ. Να πάρουμε τα παιδιά μας στο γήπεδο. Να τους πούμε ότι του χρόνου η θέση τους είναι κοντά στην ομάδα, στο γήπεδο», είπε.

Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σημείωσε πως «βασική προϋπόθεση για να επιστρέψει η ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού, είναι η συμμετοχή του κόσμου σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή των μελών μας, των οργανωμένων συνόλων, των Συνδέσμων Φιλάθλων, της Θύρας 9, του κάθε Ομονοιάτη και της κάθε Ομονοιάτισσας. Πρέπει να βάλουμε όλοι την όποια δικαιολογημένη πικρία και απογοήτευση στην άκρη και να σταθούμε δίπλα στον Σύλλογο, ασπίδα και δόρυ».

Ο Αντώνης Τζιωνής επεσήμανε πως οι πρωτοβουλίες οικονομικής ενίσχυσης που θα αναληφθούν, δεν θα έχουν χαρακτήρα «τενέκκας», αλλά θα αφορούν ανταποδοτικά σχέδια, προϊόντα και ενέργειες marketing ευρύτερα. Αναφέρθηκε στα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στη μπίρα, το νερό, τα προϊόντα της Green Boutique και τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών, που παραμένει ανοικτή. Πρόσθεσε πως στο αμέσως επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας του Συλλόγου, ενώ από πλευράς marketing θα παρουσιαστεί η online green boutique.