Home TOP NEWS Μοιάζουν πλέον επιβεβλημένα

Μοιάζουν πλέον επιβεβλημένα

Η έκφραση “βαρύ κλίμα” είναι πολύ χλωμή για να περιγράψει την κατάσταση στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή τη στιγμή. Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια εκτός Ευρώπης και το κυριότερο, με μια εικόνα που μόνο λύπη μπορεί να προκαλέσει. Πλήρης αδιαφορία, παιχνίδια αγγαρείας, καμία ύπαρξη στόχων ή προοπτικής για αυτή τη σημερινή ομάδα.


Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα επιχειρήσει πλέον να κτίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σχεδόν από το μηδέν. Το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι και θα επαναλάβουμε πως πρέπει να στηριχθεί από όλους μας, κόσμο και διοικητικούς για να πετύχει. Θα ήταν έγκλημα να του φορτώσουμε το βάρος λαθών που γίνονται εδώ και δεκαετίες. Θα ήταν έγκλημα επίσης, να μην γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις που να του δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πετύχει.

Τουρίστες τέλος

Αυτό που ζούμε φέτος δεν έχει προηγούμενο. Τόση απάθεια, τόσο περπάτημα. Τα ίδια βλέπει και ο Πάμπος Χριστοδούλου που προφανώς θέλει παίκτες πρωταθλητές και όχι περπατητές. Ο Πάμπος πρέπει να κτίσει το ρόστερ όπως νομίζει ο ίδιος και η διοίκηση πρέπει να φροντίσει να του δώσει ότι χρειάζεται για να δουλέψει.

Εκσυγχρονίστε τις διαδικασίες, σπρώξτε τις εκστρατείες

Η άποψη μας παραμένει η ίδια εδώ και πολύ καιρό. Η λύση για την ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τα μέλη. Μόνο έτσι θα πειστεί ο κόσμος πως οι διοικήσεις εκλέγονται από τον ίδιο, μόνο έτσι δεν θα στήνονται αυτές στον τοίχο κάθε φορά που αποτυγχάνουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε εκστρατεία μελών, δεν εκσυγχρόνισε όμως τις διαδικασίες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις, να δημιουργούνται ξανά σκιές. Ήδη έχουν μείνει πολύ λίγοι και κανείς δεν μπορεί να αδικήσει τον κόσμο που αντιδρά.

Χαμηλές τιμές στα διαρκείας

Ξέρουμε θα έχει ανάγκη το ρευστό η ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς την Ευρώπη. Πρέπει όμως ο πληγωμένος κόσμος να μπει στο επίκεντρο, το προϊόν το οποίο αγοράζει άλλωστε είναι αμφιβόλου ποιότητας. Θα το πούμε ξανά, πάρα πολλοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απομακρύνθηκαν με το δίκιο τους, πρέπει να δοθούν κίνητρα.

Έκτακτη Συνέλευση

Έχει ανάγκη να τα πει, έχει ανάγκη και να τα ακούσει ο κόσμος. Για την σχέση που πρέπει να έχει το Δ.Σ. με τον κόσμο τα είπαμε πολλές φορές. Για την διαφάνεια επίσης. Επιβάλλεται συζήτηση για το τι πήγε στραβά, επιβάλλεται να λεχθεί και επίσημα τι γίνεται για να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ ανταγωνιστική του χρόνου.