Home TOP NEWS Πασιουρτίδης: «Πρέπει να σταματήσει η μιζέρια, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα»

Πασιουρτίδης: «Πρέπει να σταματήσει η μιζέρια, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα»

 


Τοποθέτηση Ανδρέα Πασιουρτίδη, Αρχηγού Ποδοσφαιρικού Τμήματος:

«Δεν χρειάζεται να επαναλάβω όσα είπαν οι προλαλίσαντες.

Να καλωσορίσω τον Πάμπο Χριστοδούλου και τον Μάκη Παπαϊωάννου στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και θα είμαστε δίπλα τους σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε.

Ευθύνη της εφορίας ποδοσφαίρου είναι να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στον τομέα της πειθαρχίας, του επαγγελματισμού, της εφαρμογής των κανονισμών. Να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές ποια είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και το βάρος της φανέλας που φοράνε.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε.

Πρέπει να σταματήσει η μιζέρια, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε όσα πρέπει για να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως την ξέραμε.

Η δουλειά ξεκίνησε ήδη και θα ήθελα να καλέσω και εγώ με τη σειρά μου, τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια.

Κάποιες πληροφορίες αναφορικά με τα στάδια της προετοιμασίας:

• Στις 26 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι εργομετρικές εξετάσεις

• Στις 3 Ιουλίου θα έχουμε την πρώτη προπόνηση, η οποία θα είναι ανοικτή για τον κόσμο

• Από τις 4 μέχρι τις 14 Ιουλίου, η ομάδα θα βρίσκεται στις Πλάτρες για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Υπάρχει το ενδεχόμενο για ένα φιλικό στις Πλάτρες ή δίτερμα ανοικτό για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

• Ακολούθως η ομάδα θα μεταβεί στο εξωτερικό, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα δοθούν φιλικά παιγνίδια. Ακόμη δεν έχει κλείσει το προπονητικό κέντρο της προετοιμασίας. Θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση όταν υπάρξει απόφαση.

• Φιλικά παιγνίδια θα δοθούν και στην Κύπρο με την επιστροφή της ομάδας».