Home TOP NEWS “Αυτό σημαίνει οικογένεια”

“Αυτό σημαίνει οικογένεια”

Εντυπωσιασμένοι από τον αριθμό των φίλων της ομάδας μας που έδωσαν απόψε το παρών τους στο οίκημα των οργανωμένων, έμειναν τα μέλη της διοίκησης που άρχισαν από εκεί την νέα εκστρατεία της ομάδας.


“Είναι δύσκολο έτσι μέρες να υπάρχει τόση μαζικότητα. Σας ευχαριστούμε”, ήταν η πρώτη ατάκα του Ανδρέα Πασιουρτίδη προς τον κόσμο. “Ήρθαμε να ακούσουμε τις απόψεις σας παρά να λέμε εμείς τα δικά μας. Ότι κι αν πετύχουν οι άλλες ομάδες, στο θέμα κόσμος θα παίζουμε μόνοι μας”, συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέφερε: “Του χρόνου θέλουμε να κατέβουμε στο γήπεδο και να είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ξέρουμε ότι κάθε χρόνο ακούτε τα ίδια, ξέρουμε ότι κουραστήκατε. Φέτος ξεκινάμε με μοναδικό στόχο να μην είναι έτσι η νέα χρονιά. Παλεύουμε για να βγάλουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει”.

Ακολούθως η συζήτηση πήγε στη βοήθεια που δίνουν οι οργανωμένοι και ο Πασιουρτίδης δήλωσε ότι είναι μεγάλη η βοήθεια τους τις τελευταίες ημέρες.”Έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε, αυτό σημαίνει οικογένεια. Μόνο έτσι θα κατακτήσουμε τα πάντα”, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα.

Μέλος της Θύρας 9 απάντησε ότι, “ο λόγος που ανοίξαμε τις πόρτες είναι επειδή βλέπουμε κάποιες κινήσεις προς τον επαγγελματισμό. Κυρίως για το θέμα μέλη”.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα και το Omonoia Premium: