Home TOP NEWS Έρχεται το «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium»

Έρχεται το «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium»

Την άποψη ότι η εποχή της «τενέκκας» έχει τελειώσει, εξέφρασε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνης Τζιωνής. Πράγμα που φαίνεται να επιβεβαιώνεται στην πράξη, με τη νέα κίνηση που φαίνεται να ετοιμάσουν οι «πράσινοι». Μαθαίνουμε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το «OMONOIA Premium». Πρόκειται για μια νέα, σύγχρονη ιστοσελίδα η οποία πέραν του υφιστάμενου περιεχομένου, θα περιλαμβάνει μία επιπρόσθετη ενότητα, η οποία θα είναι συνδρομητική (subscription-based).


Η συγκεκριμένη ενότητα, θα περιλαμβάνει αποκλειστικό υλικό (βίντεο, φωτογραφίες, αναλύσεις, προσφορές, διαγωνισμούς και πολλά άλλα) στους συνδρομητές της. Στη νέα ιστοσελίδα, θα είναι ενσωματωμένο και το online store της Green Boutique. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που εάν πετύχει, θα βελτιώσει τόσο την εικόνα και το brand της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την επικοινωνία της με τον κόσμο της αλλά και την εισροή εσόδων στον σύλλογο.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζονται τη βοήθεια του κόσμου, θέλουν όμως πλέον να μην ζητούν μόνο. Θέλουν να προσφέρουν και την ανάλογη αξία στον κόσμο που στηρίζει το σωματείο και αυτό επιχειρούν με το “ΟΜΟΝΟΙΑ Premium”.