Home TOP NEWS Κάι: Ο σημαντικότερος λόγος που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η πρόκληση του και...

Κάι: Ο σημαντικότερος λόγος που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η πρόκληση του και το μήνυμα στον κόσμο

 


Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το σύλλογο, τους λόγους που τον έκαναν να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τις προκλήσεις που θα έχει παίζοντας στην ομάδα μας μίλησε στο OMONOIA Premium ο Κάι. Ακόμη, από τα λεγόμενα του δείχνει πως έχει αντιληφθεί ότι ήρθε σε μια ομάδα με χιλιάδες φιλάθλους, ανυπομονώντας να αγωνιστεί μπροστά τους. Ο Carlos Silveira de Graca, όπως είναι το πλήρες του όνομα, δεν θέλησε να πει κάτι για τα χαρακτηριστικά του, αφού προτιμάει να τα δείξει στο γήπεδο!

«Η πρώτη εντύπωση για το σύλλογο είναι η καλύτερη. Ήδη κάποιοι οπαδοί ήρθαν να μου μιλήσουν», ήταν η αρχική του τοποθέτηση. Όσον αφορά γιατί επέλεξε να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ είπε: «ο πιο σημαντικός λόγος που ήρθα εδώ είναι ο προπονητής, έδειξε πολύ πως ήθελε να έρθω εδώ να παίξω. Και όταν νιώθεις ότι σε θέλουν, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά».

Μιλώντας για τον εαυτό του ανέφερε: «η θέση μου είναι κεντρικός αμυντικός και τα χαρακτηριστικά μου θα είναι καλύτερο να τα δείτε όταν αρχίσω να παίζω. Δουλεύω πάρα πολύ και όλη μου τη ζωή παλεύω για να αποκτήσω κάτι. Μιλώντας για τον εαυτό μου, είναι καλύτερο να υπάρχει πίεση, μου αρέσει γιατί με κάνει να προπονούμε και να παίζω καλύτερα. Για τους ποδοσφαιριστές είναι καλύτερο να υπάρχει πίεση, υποστήριξη και φίλαθλοι, έτσι είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο».

Αναφέρθηκε και στην οικογένεια του, λέγοντας πως έχει μια κόρη εφτά χρόνων και θέλει να να την έχει μαζί του. Τόνισε πως θα είναι δύσκολο και πως πρώτα θα πρέπει να ελέγξει για σχολείο και όλα τα θέματα που που προκύπτουν, αλλά πιστεύει πως η κόρη και η σύζυγος του θα έρθουν να εγκατασταθούν στην Κύπρο.

Έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο: «Το μήνυμα μου στους φιλάθλους είναι να πιστέψουν στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και ότι μπορεί να πάει καλά στο πρωτάθλημα».

Ακολούθως μίλησε για τον άλλο λόγο που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο νησί μας: «ο άλλος λόγος που ήρθα εδώ είναι ότι αν παίξω σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, για μένα μετά θα είναι πιο εύκολο να κληθώ πάλι στην Εθνική ομάδα. Γνωρίζω πως εάν δείξω τα σωστά στοιχεία όλες οι πόρτες θα ανοίξουν ξανά και θα επιστρέψω στην Εθνική, πιστεύω πως είναι μια μεγάλη πρόκληση. Μίλησα με συμπατριώτες μου που έπαιξαν παλαιότερα εδώ και μου είπαν πως θα πας σε μια ομάδα με πολλούς οπαδούς, θα έχεις αρκετή πίεση, και μου άρεσε αυτό, γι’ αυτό ήρθα εδώ. Για την καριέρα μου πιστεύω πως είναι μεγάλο βήμα».

Όσοι έχουν συνδρομή στο OMONOIA Premium μπορούν να δουν το βίντεο με τις δηλώσεις του Κάι και τα πλάνα από την παρουσία του στα γραφεία του συλλόγου, όπου βρίσκονται επίσης ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας. Μάλιστα, το βίντεο κλείνει με ένα όμορφο πλάνο, όπου ο παίκτης θαυμάζει τις φωτογραφίες που υπάρχουν στον τοίχο!

Διευκρινίζεται ότι τα πνευματικά δικαιώματα αναφορικά με το περιεχόμενο της ενότητας «OMONOIA Premium», ανήκουν αποκλειστικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Για τούτο το λόγο δεν αναδημοσιεύουμε το βίντεο των δηλώσεων, μπορείτε να το δείτε στην ενότητα «OMONOIA Premium», αφού κάνετε εγγραφή.