Συνέντευξη στην πορτογαλική ιστοσελίδα dn.pt παραχώρησε ο πρώην αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Νούνο Ασσίς. Ο Πορτογάλος μάγος μίλησε κυρίως για τη νέα καριέρα του ως ατζέντης ποδοσφαιριστών (σ.σ. μαζί με τους Πέδρο Μέντες και Φερνάντο Μέιρα, έχουν την εταιρρία «ΜΝΜ» (Μέντες-Νούνο-Μέιρα) αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
Όπως πάντα ο Νούνο έσταξε μέλι για το σύλλογο και τον κόσμο: «Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κύπρο, βάσει του αριθμού των οπαδών», ανέφερε και πρόσθεσε «Παρά την ηλικία μου, βελτιωνόμουν σεζόν με σεζόν και πραγματοποίησα περισσότερες από 40 εμφανίσεις σε ηλικία 38 χρόνων».









![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



