Home TOP NEWS Πείτε ότι νιώθετε στις εξορμήσεις

Πείτε ότι νιώθετε στις εξορμήσεις

Η χρονιά τελείωσε, ο κόσμος αναμένει τις κινήσεις του Πάμπου Χριστοδούλου και επικρατεί μια σχετική ηρεμία. Είναι προφανώς θεμιτή, αλλά δεν αντικατοπτρίζει το πώς κύλησε και έκλεισε η χρονιά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της, αλλά κυρίως από τις αρχές του 2017 και έπειτα, ο κόσμος (κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) αντιδρούσε για τις κάκιστες εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, απαιτούσε να βρεθούν οι υπεύθυνοι, επανέφερε θέματα που μας ταλανίζουν κάθε φορά που κάτι πάει στραβά την τελευταία 15ετία όπως τα μέλη, τις εκλογές κλπ.


Από αυτή την Τετάρτη η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεκινάει συναντήσεις με τον κόσμο. Πρώτος στόχος των εξορμήσεων αυτών είναι η συζήτηση για όποιο θέμα ανησυχεί τον κόσμο της ομάδας είτε αυτό είναι αγωνιστικό είτε οτιδήποτε άλλο. Είναι ουσιαστικά μια προσπάθεια να αφουγκραστούν οι διοικήσεις τα θέλω του ΛΑΟΥ της ομάδας. Για αυτό είναι σημαντικό, όλοι όσοι νιώθετε πως έχετε κάτι να πείτε, κάτι να διαμαρτυρηθείτε, κάτι να ζητήσετε, να δώσετε το παρόν σας και να το κάνετε, όσο έντονα θέλετε. Μόνο έτσι θα ακουστούν όλες οι απόψεις.

Δεν είναι κακό να υπάρχουν διαφωνίες, κάθε άλλο, μέσω αυτών και του διαλόγου προχωράει οποιοδήποτε σύνολο. Εκείνο που μπορεί να προκαλέσει κακό όμως, είναι να μην εκφράζονται οι απόψεις όταν πρέπει και να περιμένουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας για να φωνάξουμε διαδικτυακά και να κάνουμε υποδείξεις από απόσταση. Αν θέλετε να ζητήσετε ευθύνες, αν θέλετε να ρωτήσετε ποια μέτρα λήφθηκαν για να μην επαναληφθούν τα περσινά, έχετε την ευκαιρία να το κάνετε. Μην τη χάσετε.