Home TOP NEWS Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με Βύντρα-Σοϊλέδη

Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με Βύντρα-Σοϊλέδη

Δεν αργούν οι εξελίξεις στο θέμα της λύσης των συμβολαίων των Λουκά Βύντρα και Άρη Σοϊλέδη. Οι δυο ποδοσφαιριστές που είναι εκτός των πλάνων του Πάμπου Χριστοδούλου, κάνουν καθώς μιλάμε τις διακοπές τους, οι ατζέντηδες τους όμως δουλεύουν με το νομικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τους όρους της διακοπής της συνεργασίας των δυο πλευρών. Οι πληροφορίες μας λένε πως οι αποστάσεις έχουν μειωθεί και ίσως ακόμα και αυτή την εβδομάδα να υπάρξει κατάληξη.


Βύντρα και Σοϊλέδης θα γίνουν με αυτό τον τρόπο οι αποχωρήσεις με αριθμό 9 και 10 από την ΟΜΟΝΟΙΑ και έπεται συνέχεια. Επόμενος στη λίστα είναι ο Σάκης Παντελιάδης που το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Αθηνών με τη μορφή δανεισμού. Οι διαπραγματεύσεις σε αυτή τη περίπτωση δεν φαίνονται το ίδιο προχωρημένες, από την στιγμή όμως που είναι εκτός των πλάνων του προπονητή της ομάδας, σύντομα θα τροχιοδρομηθούν εξελίξεις.

Για την ώρα, δεν έχει γίνει λόγος για άλλη αποδέσμευση. Αν θα προκύψουν μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας άλλες, είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε για την ώρα.