Home TOP NEWS Στόχος πολλά περισσότερα

Στόχος πολλά περισσότερα

Ομολογούμε πως και μεις ξαφνιαστήκαμε από την χθεσινή δημοσίευση της UEFA σχετικά με τις ομάδες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League. Μας χαροποίησε σίγουρα που αν μη τι άλλο η συχνή μας παρουσία στην Ευρώπη μας τοποθετεί σε περίοπτη θέση. Από την άλλη μας στεναχώρησε γιατί μας υπενθύμισε και κάποιες άλλες αλήθειες. Με πρώτη και καλύτερη ότι φέτος δεν παίζουμε στην Ευρώπη και το καλοκαίρι μοιάζει ατελείωτο.


Η επόμενη είναι πως παίξαμε πολλές φορές στα προκριματικά, αλλά το επόμενο βήμα, την είσοδο σε ομίλους δεν την έχουμε πετύχει. Και το τελευταίο είναι πως έχουμε πολλές συμμετοχές στο Europa League, κυρίως γιατί απέχουμε από τα προκριματικά του Champions League καιρό. Με άλλα λόγια, η βασίλισσα είναι πολλά χρόνια μακριά από το θρόνο της. Και το πρώτο βήμα για οτιδήποτε άλλο, είναι να επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων και κυρίως πρωταθλημάτων.

Το ευρωπαϊκό ρεκόρ σίγουρα ικανοποιεί. Πάντα όμως πρέπει να στοχεύουμε ψηλότερα. Είναι χαρμόσυνο που βρεθήκαμε θετικά σε μια ευρωπαϊκή λίστα, σιγά σιγά όμως πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλους αριθμούς όπως των τίτλων μας, των συμμετοχών στο Champions League και επιτέλους μιας συμμετοχής σε ομίλους. Λέμε σιγά σιγά, γιατί φέτος οποιοδήποτε ευρωπαϊκό όνειρο έχουμε πρέπει να μείνει στην άκρη και να αντικατασταθεί με σκληρή δουλειά και πάθος για επιστροφή στην κορυφή.