Home TOP NEWS Αναστασιάδης για Μαντούρο: «Στη θέση του είναι από τους καλύτερους»

Αναστασιάδης για Μαντούρο: «Στη θέση του είναι από τους καλύτερους»

 


Την άποψη του Άγγελου Αναστασιάδη για τον Χέντβιγκες Μαντούρο ζήτησαν στο Sigmalive Sports. Ο Ελλαδίτης τεχνικός σκιαγράφησε το νέο απόκτημα της ομάδας μας, τονίζοντας πως έχει πολλά να προσφέρει, ενώ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί καλή επιτυχία. Ήταν προπονητής του Ολλανδού την αγωνιστική περιόδου 2014-2015 και από αυτά που είδε, τον θεωρεί ως έναν από τους καλύτερους στη θέση του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θ’ αρχίσω λέγοντας ότι είναι 100% επαγγελματίας, έχει πολύ καλό βιογραφικό, καλή καριέρα σε Ολλανδία και Ισπανία. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη θέση του αμυντικού χαφ, έχει πολύ καλά στοιχεία, θα βοηθήσει αρκετά την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπορεί να μην είναι και ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής, όμως για τη θέση του είναι από τους καλύτερους. Έχει μέσα του τον πρωταθλητισμό.

Εγώ σαν Άγγελος θέλω να του ευχηθώ να έχει μία καλή πορεία στη νέα του ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστής παράδειγμα προς μίμηση για τα αποδυτήρια, έχει τον επαγγελματισμό μέσα του. Είμαι σίγουρος ότι επειδή δούλεψε και Ελλάδα δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί στην Κύπρο».

Διαβάστε ακόμη:
Συμφώνησε με τον Hedwiges Maduro η ΟΜΟΝΟΙΑ
Το πρώτο μήνυμα του Χέντβιγκες Μαντούρο
Το δρομολόγιο του Μαντούρο μέχρι να ενσωματωθεί με την ομάδα