Home TOP NEWS Δεν ήρθε απάντηση, οπότε βλέπουν κι αλλού

Δεν ήρθε απάντηση, οπότε βλέπουν κι αλλού

Μες το Σαββατοκύριακο, οι πληροφορίες επέμεναν πως ο ακραίος μεσοεπιθετικός που επέλεξε ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι κοντά στο “ναι”. Σήμερα έχουμε Τρίτη και ανακοίνωση δεν ήρθε, κάτι που αποδεικνύει πως δεν υπήρξε θετική κατάληξη στο θέμα. Οι πληροφορίες μας λένε πως ούτε αρνητική κατάληξη υπήρξε, αλλά από την στιγμή που ο συγκεκριμένος παίκτης δεν φαίνεται να βιάζεται, στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν και αλλού.


Και αυτό ακριβώς κάνουν. Ο κόουτς με τους συνεργάτες του έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν τις προθέσεις των εναλλακτικών επιλογών, αφού είχαν εκ των προτέρων αξιολογήσει τους παίκτες που είχαν ενώπιον τους και κατέληξαν σε συγκεκριμένη shortlist. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στη λίστα τους, οπότε νιώθουν αυτοπεποίθηση πως ακόμα κι αν εγκαταλείψουν τον πρώτο στόχο, μπορούν να αποκτήσουν ένα ποδοσφαιριστή που θα δώσει τα στοιχεία που θέλουν.

Φυσικά οφείλουμε να πούμε αυτό που λέμε από την αρχή του καλοκαιριού. Σε μια μεταγραφική, όλα μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν ο πρώτος στόχος επανέλθει, ίσως στο τέλος να κλείσει κιόλας. Αυτό που λέμε όμως είναι πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν για πάντα και για τούτο παίρνουν ήδη τα μέτρα τους.