Home TOP NEWS Διήμερο ανακοινώσεων;

Διήμερο ανακοινώσεων;

 


1η Ιουλίου σήμερα κάτι που σημαίνει πως θα έχουμε εξελίξεις. Κάποιες από αυτές, είναι γνωστές και αναμενόμενες, άλλες όμως δεν έχουν διαρρεύσει και θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια του διημέρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις τουλάχιστον με δυο παίκτες των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει και όπως το προηγούμενο, έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις. Ας ξεκινήσουμε όμως από αυτά που ξέρουμε ήδη.

Τζαΐλσον Αραούχο και Λεάντρο Γκονζάλες έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Λόγω των συμβατικών υποχρεώσεων με τις πρώην ομάδες τους όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούσε ακόμα να τους ανακοινώσει, ούτε να κάνει γνωστή τη συμφωνία. Αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα σήμερα ή μέσα στο επόμενο 48ωρο, αφού τα συμβόλαια τους έληγαν 30.6.17. Ο Τζαΐλσον είναι ήδη στην Κύπρο και συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, ο Λεάντρο όπως γράψαμε χθες θα πάρει λογικά έξτρα μέρες ξεκούρασης.

Τα ενδιαφέροντα βέβαια είναι αυτά που δεν ξέρουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σε εντατικές συζητήσεις με τον Ολλανδό Πιτ Φελτχάουζεν για τον άσσο, ο πορτιέρο όμως συμφώνησε και εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα ο Πάμπος Χριστοδούλου να βλέπει πλέον ένα Σέρβο και ένα Αργεντίνο ανάμεσα σε άλλους. Επιπρόσθετα θεωρούμε δεδομένο πως τις επόμενες ώρες θα προσπαθήσει να πιέσει τον εκλεκτό του για τα χαφ. Για να έχει ολόκληρο Μάριο Μπολάτι στο περίμενε, πάει να πει πως η επιθυμία του κόουτς να ντύσει τον συγκεκριμένο παίκτη στα πράσινα είναι μεγάλη. Για να δούμε αν θα μας κάνει τη χάρη.