Home TOP NEWS Η ελληνική που δεν κάηκε και οι καταθέσεις που δεν λήφθηκαν

Η ελληνική που δεν κάηκε και οι καταθέσεις που δεν λήφθηκαν

 


Ξεκινάμε από το πιο απλό, περιμένουμε πως πρώτη πρώτη η αστυνομία και μετά όλα τα ΜΜΕ που επέλεξαν τα κλικς από την έρευνα, θα απολογηθούν προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της για τα ασύστολα ψέματα που διέδωσαν ή/και αναπαρήγαγαν. ΚΑΜΙΑ ελληνική σημαία δεν κάηκε, ελπίζουμε πως πλέον το εμπέδωσαν όλοι μέχρι τώρα. Δεν θα σταθούμε όμως μόνο στο θέμα της ελληνικής θα πάμε και παραπέρα.

Ο κ. Ηλιάδης ξαφνικά θέλει να κλείσει το θέμα. Μήπως είναι γιατί η αστυνομία ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ τη μέρα του συμβάντος, αλλά περίμενε δυο μέρες μετά και τώρα φοβάται πως με τόσους αυτόπτες μάρτυρες δεν την γλιτώνει; Γιατί περίμεναν την ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 9 για να επικοινωνήσουν και να ψάξουν την υπόθεση; Ή μήπως είναι επειδή το περιστατικό με το όπλο ΕΓΙΝΕ και φοβάται πως όσο προχωρά η υπόθεση, θα φανεί ξεκάθαρα ποιος έλεγε αλήθεια και ποιος ψέματα;

Έχουμε μάθει να μιλάμε για τους αλήτες τους οργανωμένους που όπου πάνε κάνουν ζημιές. Στην προκειμένη φαίνεται ξεκάθαρα πως κάποιος είπε ψέματα και πως αυτοί που θα έπρεπε, είτε είναι αστυνομία είτε ΜΜΕ δεν κάνουν την αυτονόητη έρευνα. Για αυτό άλλωστε δεν πρόκειται να στείλει η ΘΥΡΑ 9 το άτομο που δέχθηκε τα πυρά να καταθέσει. Επειδή ΤΙΠΟΤΑ δεν θα κάνουν τώρα που δεν φταίνε οι “κακοί” αλλά η άλλη πλευρά. Το πολύ πολύ να του χρεώσουν και επεισόδια.