Home TOP NEWS Ισόπαλο το τρίτο φιλικό – Γκολ από Ματ και Ράφα

Ισόπαλο το τρίτο φιλικό – Γκολ από Ματ και Ράφα

 


Ισόπαλη με τη δεύτερη ομάδα της Λεχ Πόζναν εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι εξήλθαν ισόπαλοι με τους Πολωνούς 2-2. Τα γκολ πέτυχαν οι δύο φορ του Πάμπου Χριστοδούλου και αυτό σίγουρα τον ικανοποιεί. Χαρούμενος επίσης που είδε ξανά τους παίκτες να πιέζουν αλλά και να προσπαθούν με πάσινγκ-γκέιμ να επιβληθούν στο παιχνίδι κάτι που σίγουρα είναι γρήγορα για να το πετύχουν.

Οι αντιπάλοι προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι πράσινοι απάντησαν με τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ στο 42′. Ο Άγγλος με το κεφάλι ισοφάρισε σε 1-1 αξιοποιώντας την σέντρα του Γκονζάλες ο οποίος σέρβιρε μετά από όμορφη ενέργεια. Στο 75ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της ομάδας μας από τον βοηθό. Στο 77′ ο Ράφα Λόπες με το κεφάλι μετά από κόρνερ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι παίκτες μας πανηγύρισαν έντονα το δεύτερο τέρμα. Λίγο πριν το φινάλε οι νεαροί της Λεχ ισοφάρισαν σε 2-2.

Όσον αφορά πρόσωπα και σχήμα, η ομάδα μας άρχισε τον αγώνα σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τους: Φελτχούιζεν στο τέρμα, τον Παναγιώτου δεξιά, τον Καντέ αριστερά και αμυντικό δίδυμο τους Εκίθα και Κατελάρη. Στα χαφ ήταν οι Σοάρες και Μπρέβελντ και λίγο πιο μπροστά τους ο Κανού. Στα άκρα της επίθεσης ήταν ο Γκονζάλες και ο Αζίζ και στην κορυφή ο Ντάρμπισαϊαρ.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Πάμπο να ρίχνει στον αγώνα τον Ράφα Λόπες στη θέση του Ματ. Στη συνέχεια του 2ου ημιχρόνου ο Τζίμης μπήκε στη θέση του Κανού, ο Μαργκάσα αντί του Μπρέβελντ, ο Μαντούρο στη θέση του Άλεξ Σοάρες, ο Τουρέ αντί του Αζίζ, ο Φραγκέσκου πέρασε στη θέση του Εκίθα και ο Δημητρίου σε αυτή του Φιλιώτη και ο Φιάκας στη θέση του Καντέ. Ο Χριστοδούλου αντικατέστησε στο τελευταίο 15λεπτο τον Φελτχούιζεν κάτω από το τέρμα.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας είναι προγραμματισμένο για 31 Ιουλίου κόντρα στην Πολωνική Ζαγκλέμπιε. Αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι στην Οπαλένιτσα. Δείτε εδώ εικόνες από την αναμέτρηση.