Home TOP NEWS Ήθελε μία αλλαγή ο Τζαρσίνιο

Ήθελε μία αλλαγή ο Τζαρσίνιο

 


Από τα μέσα της σεζόν είχε πει στους ανθρώπους της Go Ahead Eagles ο Τζαρσίνιο πως ήθελε μία αλλαγή στην καριέρα του. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν είχε ενώπιον του πρόταση από τους Ολλανδούς για ανανέωση της συνεργασίας τους αφού προερχόταν από μία αρκετά καλή σεζόν.

Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος με δική του επιλογή αφού ήθελε αυτός και η οικογένεια του να δοκιμάσουν κάτι νέο με νέα πρόκληση εκτός συνόρων. Η πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φαίνεται να ήρθε την κατάλληλη στιγμή και το τριφύλλι κατάφερε να βάλει στις τάξεις του μία ποιοτική λύση στα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Αυτό που έπαιξε ρόλο για να απαντήσει θετικά ο παίκτης ήταν φυσικά ο τρόπος που τον προσέγγισε η ομάδα και ο Πάμπος Χριστοδούλου. Το κομμάτι αυτό τόνισε και ο παίκτης κατά την υπογραφή των συμβολαίων. “Η ΟΜΟΝΟΙΑ μου έδειχνε καθημερινά πόσο πολύ με ήθελε και αυτός ήταν ένας πολύ σοβαρός λόγος που αποδέχτηκα την πρόταση. Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα”, δήλωσε με ικανοποίηση ο Τζαρσίνιο.

Αυτή η αλλαγή που ήθελε ο παίκτης ήρθε και τώρα είναι μέλος της ομάδας μας αρχίζοντας άμεσα δουλειά με τους νέους του συμπαίκτες στη νέα πρόκληση που έψαχνε.