Home TOP NEWS Και τι λες για αυτούς, Στέφανε;

Και τι λες για αυτούς, Στέφανε;

 


Μεγάλη συνέντευξη στο ελληνικό Super Sport FM παραχώρησε ο Στέφανος Κοτσόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε και για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ελλαδίτης πορτιέρο, τόνισε πως ήρθε μόνο για τα λεφτά, πως ήταν δύσκολη περίοδος και θέλοντας να δικαιολογήσει την τραγική του παρουσία στην ομάδα μας, είπε τα εξής: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ομάδα αριστερών πεποιθήσεων, εμάς τους Ελλαδίτες δεν μας έβλεπαν τόσο θετικά από την αρχή».

Αυτό που δεν μας λέει όμως ο Κοτσόλης, είναι γιατί ο Γιώργος Βακουφτσής και ο Χρίστος Καρυπίδης αγαπήθηκαν τόσο από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ελλαδίτες δεν ήταν; Γιατί ο Σπύρος Μαραγκός έχαιρε της εκτίμησης όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μέχρι να πάει στο Αποέλ; Γιατί ο Σοϊλέδης και ο Κωνσταντινίδης ήταν από τους πιο συμπαθείς παίκτες την καταστροφική χρονιά που μας πέρασε και ευχαρίστησαν μάλιστα δημόσια την ομάδα μας φεύγοντας; Γιατί ο Βύντρα φέτος δεν άκουσε το παραμικρό για την εθνικότητα του, όπως και ο Γραμμόζης παλαιότερα που φεύγοντας έλεγε τα καλύτερα; Γιατί ο Δημήτρης Μάρης, όχι μόνο αγάπησε την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά έμεινε και στην Κύπρο και έγραψε βιβλίο για την μεγάλη του αγάπη;

Στέφανε, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα βάζει με τους άμπαλους και αυτούς που ήρθαν να κάνουν αρπαχτή, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. Εσύ στην καριέρα σου άμπαλος δεν ήσουν, αλλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ σαν τέτοιος συμπεριφερόσουν, δεχόμενος τέρματα που θα απέκρουε παιδάκι των ακαδημιών. Στις κατηγορίες πιο πίσω είναι και ο Πατσατζόγλου που έβλεπε την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν τον καλύτερο τρόπο να ετοιμάζεται για τα ματς της Εθνικής και μας δούλευε μέρα νύκτα, καθώς και ο Τάσος Κυριάκος που κατέβηκε με το αλεξίπτωτο στο Ηλίας Πούλλος. Το πόσο εκτιμά ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον ελληνικό ΛΑΟ φάνηκε μέσα από μια σειρά από ενέργειες των οργανωμένων μας, όπου μάζευαν και έστελναν τρόφιμα σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη. Και μεταξύ μας Στέφανε, οι φτηνές δικαιολογίες, δεν αρμόζουν στους καλούς ποδοσφαιριστές.

υ.γ. Αν υπάρχει ένα μικρό ποσοστό κόσμου που είναι προκατειλημμένο, δεν πάει να πει πως εκφράζει όλο το κόσμο. Επίσης αυτή την προπαγάνδα από απέναντι που γίνεται κάθε φορά που παίρνουμε παίκτη από Ελλάδα, καλό είναι να την δούμε κάποια φάση.