Home TOP NEWS Μαντούρο: «Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τη ΘΥΡΑ 9»

Μαντούρο: «Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τη ΘΥΡΑ 9»

 


Πριν έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Χέντβιγκες Μαντούρο ρώτησε να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για το σύλλογο και μεταξύ αυτών άκουσε πολλά για τη ΘΥΡΑ 9. Στις δηλώσεις του στο OMONOIA PREMIUM αναφέρει πως ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς της ομάδας μας, για τους οποίους θα τα δώσει όλα στο γήπεδο. Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως οι συνθήκες που συνάντησε έως τώρα είναι εξαιρετικές, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πάμπο Χριστοδούλου.

«Το μήνυμα μου στους φιλάθλους είναι να στηρίζουν πάντα την ομάδα. Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα, θα το δείτε αυτό κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα παλέψω για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Έχω ακούσει ότι η ΘΥΡΑ 9 είναι πολύ δυνατό οργανωμένο σύνολο. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τη ΘΥΡΑ 9. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστών σε αυτόν τον σύλλογο και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ», ήταν τα λόγια του Ολλανδού αναφερόμενος στον κόσμο του “τριφυλλιού”.

Γίνετε συνδρομητές στο OMONOIA PREMIUM και δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μαντούρο, όπως επίσης και του Πιτ Φελτχούιζεν. Όσον αφορά το νεοφερμένο πορτιέρο, ανέφερε πως έψαξε και είδε βίντεο στο διαδίκτυο και έμαθε μερικά πράγματα για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γνωρίζει για τη δίψα των φιλάθλων της ομάδας μας για κατάκτηση τροπαίων και δήλωσε μεταξύ άλλων: «θέλω να τους κάνω περήφανους και το συντομότερο δυνατόν τους πιο χαρούμενους ανθρώπους στην Κύπρο».