Home TOP NEWS Μεγάλη δυναμική, αλλά το γήπεδο καθρέφτης

Μεγάλη δυναμική, αλλά το γήπεδο καθρέφτης

Πρώτα ήταν ο ερχομός του Πάμπου Χριστοδούλου, που όπως και να το κάνουμε έχει δείξει έργο, έχει αποδείξει πως μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα με μικρό (μικρότερο των ανταγωνιστών έστω) προϋπολογισμό στην Γη της Επαγγελίας. Στην συνέχεια η ανανέωση των συμβολαίων Χριστοφή-Μαργκάσα, όπως και η είδηση πως γίνεται δουλειά για να ανανεώσει και ο Ντάρμπισαϊαρ. Βάλτε και κάποιες μεταγραφές ποδοσφαιριστών με βαρύ βιογραφικό και το καλό τρίτωσε.


Τέτοια δυναμική και τόσο μεγάλη αισιοδοξία για την ομάδα, ομολογούμε πως μόνο όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ του Κώστα Καϊάφα ακούμπησε την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θυμόμαστε ξανά την τελευταία 5ετία. Ο κόσμος πραγματικά πιστεύει στην ΟΜΟΝΟΙΑ που κτίζεται και είναι διατεθειμένος να μπει στο πλευρό της, να την σπρώξει στα δύσκολα, να την βοηθήσει να ξαναγίνει βασίλισσα. Γιατί είναι αυστηρός κριτής, αλλά έχει δείξει και πως αναγνωρίζει την προσπάθεια.

Έχοντας πει τα πιο πίσω, οφείλουμε να πούμε και το χιλιοειπωμένο πάντως. “Καθρέφτης είναι το γήπεδο”. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εκμεταλλευτεί την δυναμική που κτίζεται, να μπει όπως πρέπει στο πρωτάθλημα, να την μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Καλές οι μεταγραφικές κινήσεις, πολύ καλύτερες όμως οι νίκες μες το γήπεδο. Μέχρι να έρθουν, μεσολαβεί ένας μήνας. Κατά τη διάρκεια του οποίου οι παίκτες καλούνται να χύσουν μπόλικο ιδρώτα για να είναι έτοιμοι.