Home TOP NEWS Νίκη με 4-4-2 και σφικτά μαρκαρίσματα

Νίκη με 4-4-2 και σφικτά μαρκαρίσματα

 


Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό για την ομάδα μας στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Πολωνία. Οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0 της Χάποελ Τελ Αβίβ σε ένα ματς με λίγες φάσεις και ξανά δύο 35λεπτα ημίχρονα. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα, πέτυχε ο Ράφα Λόπες μόλις στην πρώτη φάση της αναμέτρησης.

Αυτή τη φορά ο Πάμπος Χριστοδούλου ξεκίνησε την ομάδα του με άλλο σχηματισμό έχοντας δύο φορ στο κουτί του αντιπάλου. Με 4-4-2, ο Παναγή ήταν κάτω από το τέρμα, οι Δημητρίου, Κατελάρης, Φραγκέσκου και Μαργκάσα ήταν στην άμυνα, οι Σοάρες και Κανού ήταν στη μεσαία γραμμή, στα άκρα οι Χριστοφή και Γκονζάλες και στην κορυφή δίδυμο οι Λόπες και Νταρμπισάιαρ.

Με σφιχτοδεμένη αμυντική τακτική οι πράσινοι είχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ξεχώρισε η πίεση που ασκούσαν από ψηλά οι παίκτες με τους περισσότερους να έχουν ξανά θετική παρουσία, με βάση πάντα αυτά που τους ζητάει ο προπονητής τους αυτή την περίοδο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ξανά μοίρασε το χρόνο στους παίκτες και στο δεύτερο μέρος πέρασε ο Καντέ στη θέση του Ρενάτο αριστερά, ο Αζίζ στα άκρα αντί του Τζίμη, ο Μπρέβελντ στον άξονα αντί του Κανού, ο Κύπρου στη θέση του Γκονζάλες στο άλλο άκρο, ο Χριστοδούλου στη θέση του Παναγή, ο Τουρέ στη θέση του Σοάρες, ο Φιλιώτης αντί του Μάριου και ο Κατσαντώνης αντί του σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης.

Δείτε ακόμα: Το πρώτο γκολ του Ράφα Λόπες (video)