Home TOP NEWS Ποντάρει στην ποιότητα, πιστεύει στο ανέβασμα

Ποντάρει στην ποιότητα, πιστεύει στο ανέβασμα

 


Κανού, Μαντούρο και τώρα Μπόρχα Εκίθα. Τρεις παίκτες που στο απόγειο της καριέρας τους στην Κύπρο θα έρχονταν μόνο για διακοπές και ακόμα και το όνειρο να τους φέρει κυπριακή ομάδα θα έμοιαζε με ανέκδοτο. Και οι τρεις πλέον ανήκουν στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για να φτάσουν όμως να συζητούν με την ομάδα μας, μεσολάβησαν κάποιες άσχημες χρονιές. Ο Κανού ήταν στη Ταϊλάνδη, ο Μαντούρο πέρσι έπαιξε 4 ματς, ο Εκίθα 10 στην Ουκρανία.

Είναι σαφές πως ο Πάμπος Χριστοδούλου πιστεύει πολύ στην ποιότητα των τριών προαναφερθέντων. Μπορεί να μην έπαιξαν πέρσι σε ψηλό επίπεδο, αλλά ο κόουτς μάλλον σκέφτεται πως η μπάλα δεν ξεχνιέται και πρέπει απλά να φτάσουν στο απαραίτητο επίπεδο ψυχολογίας και φυσικής κατάστασης. Κάποιος μπορεί να θεωρήσει πως ο προπονητής μας παίρνει ρίσκο, όμως από την άλλη είναι ένα που αν του βγει, θα έχει φέρει παίκτες της διαφοράς με μισθούς εντός οικονομικών πλαισίων.

Ο κόουτς γενικώς έχει έφεση στο να βγάζει τον καλύτερο εαυτό των παικτών. Ειδικά οι Κανού και Εκίθα είναι σε εξαιρετική ηλικία (29 ετών) και έχουν τεράστιο κίνητρο να δουλέψουν και να ανέβουν ξανά σε ψηλό επίπεδο. Αν το πράξουν, η ΟΜΟΝΟΙΑ βάζει στη μηχανή της ποδοσφαιριστές ικανούς να αλλάξουν τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα. Γιατί ναι, για τέτοια ποιότητα μιλάμε.