Home TOP NEWS Πρώτη συνάντηση για το Ομόλογο: Ζωηρό ενδιαφέρον

Πρώτη συνάντηση για το Ομόλογο: Ζωηρό ενδιαφέρον

 


Αρκετά έντονο φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον για το νέο επενδυτικό σχέδιο που ανακοίνωσε πρόσφατα η ΟΜΟΝΟΙΑ και αφορά την έκδοση 5ετους ομολόγου, με ετήσιο επιτόκιο 5%. Το ύψος του επιτοκίου, πάντως, φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον αρκετών ομονοιατών και όχι μόνο.

Απόψε έγινε αναλυτική παρουσίαση σε επιφανείς ομονοιάτες, σε εστιατόριο της Λευκωσίας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν επιπρόσθετες προωθητικές ενέργειες. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνης Τζιωνής, ενώ το παρών του έδωσε και ο προπονητής μας, Πάμπος Χριστοδούλου. Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του προέδρου, ακολούθησε παρουσίαση από επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού κλάδου και στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο στους παρευρισκομένους.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ τονίζουν ότι η επιτυχία του Σχεδίου Ομολόγων μπορεί να προσδώσει ισχυρή δυναμική στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάτι που άλλωστε δήλωσε και ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα μας: «Στόχος είναι η άμεση οικονομική ενίσχυση, μέσα από ένα Σχέδιο αμοιβαία επωφελές για τον σύλλογο και τους συμμετέχοντες. Η μαζική συμμετοχή στο Σχέδιο θα δώσει σημαντική ανάσα ρευστότητας στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τεράστια ώθηση στην προσπάθεια που καταβάλλει για οικονομική εξυγίανση και επιστροφή σε πορεία πρωταθλητισμού. Το Σχέδιο εκπονήθηκε σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα».

Περισσότερες πληροφορίες για το Σχέδιο Ομολόγων:
http://bit.ly/2tqkE0N

Πιο κάτω φωτογραφίες από την αποψινή εκδήλωση και το έντυπο υλικό που ετοίμασε το σωματείο μας.