Home TOP NEWS Τα τέσσερα φιλικά που θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Πολωνία

Τα τέσσερα φιλικά που θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Πολωνία

 


Μετά τη μίνι προετοιμασία στις Πλάτρες, η ομάδα συνεχίσει στο εξωτερικό τις προπονήσεις. Αύριο η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αναχωρήσει με προορισμό την Πολωνία και συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Remes” στην Οπαλένιτσα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των “πράσινων”. Κατά την παρουσία της εκεί, η ομάδα μας θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, τα οποία έχουν γίνει ήδη γνωστά.

Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 22 Ιουλίου με αντίπαλο την Τσέχικη SK Sigma Olomouc, ενώ δύο ημέρες αργότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει τη Hapoel Tel Aviv. Το επόμενο φιλικό του “τριφυλλιού” επί Πολωνικού εδάφους θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 του μήνα, με αντίπαλο την Lech Poznan. Το τέταρτο και τελευταίο φιλικό της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου, με αντίπαλο την Πολωνική Zeglebie Lubin.

Διαβάστε ακόμη: Περιμένουν με σοβαρότητα το τεστ με ΟΜΟΝΟΙΑ

Την 1η Αυγούστου η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της και ακολούθως θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει τουλάχιστον τρία φιλικά επί Κυπριακού εδάφους. Όπως τονίστηκε αρκετές φορές, καταβάλλεται προσπάθεια ώστε το πρώτο φιλικό που θα διεξαχθεί να είναι με αντίπαλο από το εξωτερικό, με στόχο το ΓΣΠ να γεμίσει από φίλους της ομάδας μας.

Αναλυτικά:
– 22 Ιουλίου (Remes, 18:00): SK Sigma Olomouc
– 24 Ιουλίου (Remes, 18:00): Hapoel Tel Aviv
– 27 Ιουλίου (Remes, 18:00): Lech Poznan
– 31 Ιουλίου (Remes, 16:00): Zeglebie Lubin