Home TOP NEWS Ξανά από την αρχή η άμυνα

Ξανά από την αρχή η άμυνα

Πριν ένα μήνα η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κοντά στην απόκτηση τερματοφύλακα και είχε δυο κεντρικούς αμυντικούς στο ρόστερ. Ο τερματοφύλακας έμεινε κοντά, ο Κάι τραυματίστηκε σοβαρά, ο Άρνασον την κάνει για άλλες πολιτείες. Αποτέλεσμα των πιο πίσω και ενώ ο προγραμματισμός γενικώς κυλούσε πολύ καλά, ήταν 1,5 περίπου μήνα πριν το πρωτάθλημα η ομάδα μας να ψάχνει για 3 κεντρικούς αμυντικούς και τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους Παναγή και Χριστοδούλου.


Ουσιαστικά η άμυνα θα (ξανα)κτιστεί από την αρχή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τερματοφύλακας και δυο κεντρικοί αμυντικοί είναι κοντά στην ομάδα μας, πόσες φορές το ακούσαμε και γράψαμε από την αρχή του καλοκαιριού; Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν συμφωνίες, έχουν σταλεί συμβόλαια, αλλά αν δεν μπουν υπογραφές καμία μεταγραφή δεν είναι κλειστή. Και το νιώσαμε πολύ καλά με το ορθογραφικό του Φελτχούιζεν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχουμε κεντρικό αμυντικό και ο Πάμπος Χριστοδούλου ξέρει πως πρέπει να έρθουν νωρίτερα παρά αργότερα.

Στόχος είναι μέχρι την Πολωνία να έχουν τελειώσει το θέμα του άσσου και τουλάχιστον των δυο κεντρικών αμυντικών. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι περιττό να αναφέρουμε πως οι τρεις αυτές μεταγραφές έχουν μπει στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων, αν και εξακολουθεί να ασκείται μεγάλο πρέσιγκ στον εκλεκτό αμυντικό μέσο. Θέλοντας και μη, οι επόμενες 2-3 μέρες θα φέρουν μαζεμένες εξελίξεις.