Home TOP NEWS Ανδρέας Πασιουρτίδης: «Άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα κάνουμε όσα...

Ανδρέας Πασιουρτίδης: «Άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα κάνουμε όσα πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας»

 


Αισιόδοξα μηνύματα για τη νέα χρονιά έστειλε ο Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Ανδρέας Πασιουρτίδης, μιλώντας στην αποψινή εκδήλωση για την παρουσίαση του ρόστερ και των επίσημων εμφανίσεων.

Αφού καλωσόρισε το τεχνικό επιτελείο και τους νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα, τόνισε πως «είναι πολύ σημαντικό το ότι πνέει αέρας αισιοδοξίας και ελπίδας στις τάξεις του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μας ικανοποιεί αφάνταστα το κλίμα συσπείρωσης και ενότητας που υπάρχει τις τελευταίες βδομάδες. Η ίδια σύμπνοια πρέπει να υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, από την αρχή μέχρι το τέλος. Όχι μόνο στις εύκολες στιγμές, αλλά πολύ περισσότερο στις δύσκολες».

Υπογράμμισε πως «στοχεύουμε ψηλά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή άλλωστε για μια ομάδα του βεληνεκούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ», προσθέτοντας ότι «καθημερινά στόχος είναι να αντιλαμβάνονται όσοι αποτελούν το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το τεράστιο εκτόπισμα αυτής της ομάδας. Την ιστορία της, τις απαιτήσεις της, το τι σημαίνει για τον κόσμο της».

Ο Ανδρέας Πασιουρτίδης σημείωσε ότι ο επαγγελματισμός και η στοχοπροσήλωση είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα. «Όπως αδιαπραγμάτευτη είναι η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Να υπάρχει πειθαρχία, να τηρούνται οι εσωτερικοί κανονισμοί του Συλλόγου, να λειτουργεί σωστά το τμήμα και να εκσυγχρονίζεται συνεχώς».

Επεσήμανε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που επικρατεί στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα χρονιά τονίζοντας ότι «άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα κάνουμε όσα πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας».

«Όπως είπε και ο Πρόεδρος προηγουμένως, κεφαλαιώδους σημασίας είναι να έχουμε γεμάτα γήπεδα. Το πρώτο βήμα γι’ αυτό είναι να πετύχουμε τον στόχο των 7000 εισιτηρίων διαρκείας. Μια δυνατή αγωνιστικά ΟΜΟΝΟΙΑ με γεμάτο γήπεδο δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Το φιλικό με τον Ολυμπιακό έστειλε το πρώτο μήνυμα και είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο φιλικό θα είμαστε ακόμη περισσότεροι», κατέληξε ο Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.