Home TOP NEWS Εκίθα: “Το κλίμα στην ομάδα είναι το πιο σημαντικό”

Εκίθα: “Το κλίμα στην ομάδα είναι το πιο σημαντικό”

 


Ο Μπόρχα Εκίθα, πριν επιστρέψει η ομάδα στην Κύπρο από την Πολωνία, μίλησε στην κάμερα της ομάδας μας για τις πρώτες του εντυπώσεις στο σύλλογο.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως ακολουθεί τις οδηγίες της προπονητικής ομάδας ώστε να φτάσεις τους υπόλοιπους σε ετοιμότητα. Λέει πως άκουσε πολλά καλά λόγια για την ομάδα μας, την Κύπρο και το πρωτάθλημα και τα όσα άκουσε από πρώην συμπαίκτες του Ισπανούς που ήρθαν Κύπρο τον έπεισαν. Δεν είχε αμφιβολία λέει όταν έμαθε για την ιστορία της ομάδας μας.

Ο Μπόρχα Εκίθα ξέρει πόσα περιμένει ο κόσμος από αυτόν και με δουλειά θα δώσει πίσω στον κόσμο αυτό. Τα τελευταία χρόνια ο Ισπανός είχε αγωνιστεί λέει αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός. Το κέντρο της άμυνας του αρέσει περισσότερο.

Όσον για τα χαρακτηριστικά του, λόγω των μαθημάτων στην ακαδημία της Μπιλμπάο, είπε πως είναι συγκεντρωμένος πάντα και τακτικά είναι έξυπνος αφού έτσι τους είχαν μάθει από μικρούς, να χρησιμοποιούν την τεχνική τους έξυπνα. Αυτό που του αρέσει και το έχει αντιμετωπίσει ήδη, είναι το κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι το κλειδί για να κερδίσουμε τα παιχνίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο acomonia.com/premium.