Home TOP NEWS Ένα μέτωπο, απέναντι στον τρομονόμο

Ένα μέτωπο, απέναντι στον τρομονόμο

Πέραν από τα όσα είπε η ΘΥΡΑ 9 στην ανακοίνωση της για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, άγγιξε ακόμα ένα πολύ σοβαρό θέμα, αυτό του μέτρου της ταυτοποίησης για είσοδο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Τις τελευταίες μέρες, μετά και την αποτυχημένη προσπάθεια εφαρμογής του στο Σούπερ Καπ των 1000 οπαδών, παρατηρούνται διαρροές στον τύπο σε μια προσπάθεια να επανέλθει το θέμα στο προσκήνιο. Η ΘΥΡΑ 9 έγραψε χαρακτηριστικά:


“Οι καθοδηγούμενες διαρροές στα Μ.Μ.Ε (για ταυτοποίηση στους αγώνες του πρωταθλήματος) δείχνουν ότι οι ανίκανοι στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά την αποτυχία εφαρμογής του μέτρου στο Σούπερ Καπ, θέλουν να μετρήσουν αντιδράσεις. Ας τους πούμε τότε και τους δικούς μας σκοπούς. Με όλες μας τις δυνάμεις θα εναντιωθούμε στο μέτρο, θα στήσουμε κοινό μέτωπο με το Δ.Σ της ομάδας μας, με τους οργανωμένους οπαδούς των άλλων ομάδων και με όποιων άλλο ταχθεί στο ίδιο στρατόπεδο μαζί μας. Όταν καταφέρουμε τα πιο πάνω θα σας πολεμήσουμε με λύσσα όπως είχαμε ξανακάνει και πριν μερικά χρόνια, θα σας νικήσουμε όπως σας είχαμε νικήσει και τότε. Για ακόμα μια φορά θα νικήσουν όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και θα χάσετε εσείς που το παίζεται πάτρονοι του αγαπημένου μας αθλήματος. Είμαστε έτοιμοι, σας περιμένουμε να σας ξεφτιλίσουμε με τα επιχειρήματα μας και να σας αποδείξουμε την αποφασιστικότητα μας. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ”

Το σημείο στο οποίο πρέπει να δώσουμε έμφαση είναι το κοινό μέτωπο. Χρωστάμε όλοι στην ιστορία της ομάδας που υπηρετούμε, να σταθούμε ασπίδα προστασίας των δικαιωμάτων των οπαδών και να πολεμήσουμε με κάθε τρόπο οποιαδήποτε σκέψη για επαναφορά του θέματος. Οι οπαδοί των άλλων ομάδων, πρέπει να αφήσουν στην άκρη πολιτική και κομματικά και να ταχθούν στο πλευρό μας σε αυτό τον αγώνα. Όχι στον τρομονόμο, όσες φορές χρειαστεί.