Home TOP NEWS Οι “πράσινοι” που κλήθηκαν από τον Ραν Μπεν Σιμόν

Οι “πράσινοι” που κλήθηκαν από τον Ραν Μπεν Σιμόν

 


Στην Εθνική Ανδρών ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Μουντιάλ κλήθηκαν πέντε “πράσινοι”. Ο Ραν Μπεν Σιμόν κάλεσε τους Δημήτρη Χριστοφή, Κωνσταντίνο Παναγή, Μάριο Δημητρίου, Ρενάτο Μαρκάσα και Φάνο Κατελάρη. Στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκονται συνολικά 26 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα επιλέξει τους 23 για την αποστολή για τον κάθε αγώνα, με αντιπάλους τις Βοσνία και Εσθονία. Να σημειωθεί πως για το Μάριο Δημητρίου είναι η πρώτη κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών.

Η προετοιμασία αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα 28 Αυγούστου με προπονήσεις, ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη την Πέμπτη 31 Αυγούστου στο ΓΣΠ. Στο Ταλίν της Εσθονίας, κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της χώρας, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου το δεύτερο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου. Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών, που θα είναι και η πρώτη υπό το νέο Ομοσπονδιακό προπονητή Ραν Μπεν Σιμόν, έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ. Θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στα αρχικά της στάδια και θα προηγηθούν δηλώσεις από διεθνείς ποδοσφαιριστές. Η συνέντευξη τύπου της Εθνικής Κύπρου θα γίνει μια μέρα πριν το παιχνίδι με τη Βοσνία, στις 17:15 στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των διεθνών:

Δευτέρα 28 Αυγούστου, 19:00 Προπόνηση στο βοηθητικό του ΓΣΠ, ανοικτή για 15 λεπτά για τα ΜΜΕ.
Τρίτη 29 Αυγούστου, 20:30 Προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΠ, κλειστή για τα ΜΜΕ.
Τετάρτη 30 Αυγούστου, 17:15 Συνέντευξη Τύπου Εθνικής Κύπρου στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ & 18:00 Προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΠ, ανοικτή για τα ΜΜΕ για 15 λεπτά.
Πέμπτη 31 Αυγούστου, 21:45 Κύπρος – Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

*Την Τετάρτη 30 Αυγούστου η Εθνική ομάδα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης θα προπονηθεί στις 19:45 στο ΓΣΠ (ανοικτή για 15 λεπτά) ενώ θα προηγηθεί στις 19:30 η Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας Μεχμέτ Μπαζτάρεβιτς.

*Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου η Εθνική Κύπρου θα πραγματοποιήσει πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Εσθονία, εκεί όπου στις 3 του Σεπτέμβρη θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της χώρας.

Η ΚΟΠ συνεχίζει την ίδια πολιτική με προσιτή προς τον κόσμο τιμή εισιτηρίου και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με στόχο όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων και κυρίως οικογενειών στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας. Η γενική είσοδος παραμένει στα 10 ευρώ ενώ είναι διαθέσιμο και πάλι οικογενειακό πακέτο στην ανατολική κερκίδα με το οποίο μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο δύο ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών με συνολικό κόστος 15 ευρώ.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Η διαδικασία είναι απλή και όσοι αγοράσουν το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά, μπορούν να το εκτυπώσουν από μόνοι τους.

  • Σε πρώτη φάση διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν στα κάτω τμήματα της Δυτικής Κερκίδας 104,105,207,108,109 και οικογενειακά πακέτα στα τμήματα 127,128,129,130.
  • Όσοι προμηθευτούν εισιτήρια για το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας, παρακαλούνται να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους. Μπορούν να απευθύνονται για βοήθεια στους ταξιθέτες / επιτηρητές που θα βρίσκονται στην κερκίδα.
  • Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος στη διεκπεραίωση αγοράς on line εισιτηρίου ή για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 22-267132 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]
  • Σε μεταγενέστερο στάδιο θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για πώληση εισιτηρίων, πέραν της ηλεκτρονικής πώλησης.

*Για κάθε εισιτήριο που αγοράζεται ηλεκτρονικά, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 0.30 σεντ.