Home TOP NEWS Μόνο μια ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή

Μόνο μια ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή

Ναι αυτό το κομμάτι το διαβάζετε σε επανάληψη. Όχι αυτούσιο, αλλά παρόμοια με το ίδιο μήνυμα έχουν γραφτεί κι άλλες φορές από τη σελίδα μας. Η άποψη μας είναι διαχρονική και έρχεται στην επιφάνεια κάθε φορά που οπαδοί μας ανησυχούν για τις ευρωπαϊκές αιώνιες επιτυχίες. Τους δίνουν λεφτά είναι η αλήθεια, αλλά πρέπει σε κάθε τέτοια περίπτωση να παραμένουμε ψύχραιμοι και να σκεφτούμε “εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό;”.


Η απάντηση στο δικό μας μυαλό είναι εύκολη, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μια δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ, σε όλα τα επίπεδα, ικανή να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να αλλάξει η ίδια τη μοίρα της. Φέτος τα πρώτα βήματα, τουλάχιστον τα αγωνιστικά έχουν γίνει. Πόσο δυνατοί θα είμαστε μέσα στο γήπεδο θα δούμε, εκτός αυτού όμως έχουν δουλειά και η  διοίκηση και ο κόσμος να κάνουν. Η διοίκηση πρώτα πρώτα οφείλει να βρει τους τρόπους και τους πόρους να κρατά την ομάδα συγκεντρωμένη μόνο στο γήπεδο. Πρέπει επίσης να την προστατέψει από το παρασκήνιο. Δυνατοί στο γήπεδο, δυνατοί και εκτός αυτού.

Όσον αφορά τον κόσμο (και ξανά τη διοίκηση), πρέπει καταρχάς να στηρίξει τη προσπάθεια και μέχρι στιγμής το κάνει με τρόπο αξιοθαύμαστο. Ο ΛΑΟΣ μας είναι πραγματικό διαμάντι και κάνει καθημερινά μαθήματα αγάπης και αφοσίωσης. Αν έρθουν και αρνητικά αποτελέσματα, πρέπει να θυμόμαστε πως είναι και αυτά στο παιχνίδι και οι συχνές αλλαγές σκηνικού στο ποδόσφαιρο δεν φέρνουν το επιθυμητό τέλος. Έχουμε καλό προπονητή, καλούς παίκτες, ας δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε, ανεξάρτητα από το τι κάνουν οι άλλοι στην Ευρώπη.

υ.γ. Θα προσθέταμε και μια ενωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ. Το Δ.Σ. έχει κάνει πολλές κινήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση και για την ώρα αποδίδουν καρπούς. Στην εκλογική σε ένα χρόνο, είναι ευκαιρία να προχωρήσουμε και να αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε μας θυμίζει την προ 2012 εποχή. Και δόξα το Θεό η παρουσία και η προσφορά νεαρών ατόμων στο Δ.Σ., που πέτυχαν στον τομέα τους να το εμβολιάσουν με τεχνογνωσία και νέες ιδέες, απέδειξε πως μπορούν να γίνουν βήματα μπροστά. Όπως αποδείχτηκε επίσης, ότι ανεξαρτήτως προελεύσεως και συνδυασμού, υπάρχουν φρέσκα άτομα έτοιμα να προσφερουν στην ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχουμε χρόνο για αυτά όμως.