Home TOP NEWS Ο κόουτς έδωσε το σύνθημα!

Ο κόουτς έδωσε το σύνθημα!

“Το μήνυμα που έχω να δώσω είναι να δείξουν στα νέα παιδιά τι πάει να πει ΟΜΟΝΟΙΑ. Στις 5 Αυγούστου δίνουμε το πρώτο φιλικό με τον Ολυμπιακό. Είτε πω κάτι είτε δεν πω, το βέβαιο είναι πως ο κόσμος θα είναι εκεί, θα δώσει το παρόν του για να καταλάβει και ο τελευταίος παίκτης τι πάει να πει κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!”


Έχει δίκαιο ο κόουτς, δεν τον περιμέναμε για να το πάρουμε απόφαση για το που θα βρισκόμαστε το Σάββατο το απόγευμα! Με τα πιο πάνω όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου απεύθυνε το δικό του κάλεσμα στην πράσινη λαοθάλασσα, για να δώσει δυναμικό παρόν και κυρίως να δείξει στους παίκτες που ήρθαν και ποιον εκπροσωπούν. Όταν υπέγραφαν, το γραφείο τύπου φρόντισε να τους δείξει βίντεο, αλλά είναι διαφορετικό το συναίσθημα του ζωντανού!

Φυσικά το αποκορύφωμα θα το δουν αν καταφέρουν να βάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε πορεία πρωταθλήματος! Τότε θα γεμίζουν κάθε εβδομάδα τα γήπεδα και ο ΛΑΟΣ θα μοιάζει ασυγκράτητος. Για την ώρα όμως, πάμε να γεμίσουμε το ΓΣΠ το Σάββατο. Να πάρουμε εμείς τη “δόση μας”, να πάρουν και οι παίκτες την δική τους ένεση αυτοπεποίθησης. Έχει ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη βδομάδα.