Home TOP NEWS Ομάδα που να τους αναγκάσει να σέβονται

Ομάδα που να τους αναγκάσει να σέβονται

Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε ένα μικρό αναβρασμό σε σχέση με τη διαιτησία. Έκανε λάθη ο Νικολαΐδης κόντρα στη Σαλαμίνα, ο Θεουλή ήταν ανεκδιήγητος κόντρα στον Ερμή, ήρθε και αυτή η αστεία διαιτησία στην Ελλάδα κόντρα στον ΟΦΗ και έδεσε το γλυκό. Το ότι η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να κινηθεί εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου για να προστατέψει την ομάδα είναι μια πραγματικότητα. Την απόδοση των διαιτητών όμως δεν την ελέγχουμε, αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε είναι τη δική μας συμπεριφορά και προσπάθεια.


Το είχε αναφέρει ξεκάθαρα και ο Πάμπος Χριστοδούλου σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει στις αρχές του καλοκαιριού:

“Για μένα προτεραιότητα είναι να φτιάξουμε καλή ομάδα. Από τη στιγμή που θα το πετύχεις αυτό, θα έχεις και περισσότερο σεβασμό. Εάν δεν έχεις καλή ομάδα, δεν μιλάς για διαιτησία. Με καλή ομάδα θα έχεις περισσότερο κόσμο, θα υπάρχει μεγαλύτερη δηλαδή πίεση προς όλους. Όλα είναι στο να φτιάξεις μία δυνατή ομάδα που ΟΛΟΙ να την σέβονται, εκεί είναι το μυστικό. Και πιστέψτε με αν κάνουμε την ομάδα που πρέπει, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στο γήπεδο και απαιτεί με τη συμπεριφορά της το αποτέλεσμα που θέλει, θα αναγκάσει τους πάντες να τη σεβαστούν.”

Για την ώρα δεν έχουμε δώσει επίσημο παιχνίδι. Καθήκον μας είναι όταν αρχίσουν και αυτά, να αποδείξουμε πως φέτος κάτι αλλάζει και έχουμε δικαίωμα να βλέπουμε ψηλά. Μόνο έτσι θα τους αναγκάσουμε όλους να μας σέβονται και να μας αντιμετωπίζουν σωστά. Με το να χαλούμε την ηρεμία μας, ειδικά για όσα έγιναν σε φιλικά παιχνίδια, δεν κερδίζουμε κάτι. Το σημαντικό είναι να εστιάσουμε στο να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα κτυπήσει το πρωτάθλημα και δεν θα έχει φέτος ρόλο κομπάρσου.