Home TOP NEWS Περισσότερες επιλογές για να φθάσει στις 7.000

Περισσότερες επιλογές για να φθάσει στις 7.000

 


Η ανακοίνωση της συμφωνίας με την Dimco για κυκλοφορία οικογενειακών εισιτηρίων διαρκείας, έφερε ικανοποίηση στις τάξεις του κόσμου, ειδικά σε όσους έχουν οικογένεια και έψαχναν την πιο οικονομική επιλογή για κάρτα διαρκείας. Με τη βοήθεια του μεγάλου μας χορηγού, ο κόσμος μπορεί να κάνει συνδυασμό επιλογών και να εξασφαλίσει εισιτήριο για όλα τα μέλη της οικογένειας του.

Επιπλέον, κατόπιν αιτήματος αρκετών φιλάθλων της, η ΟΜΟΝΟΙΑ προσφέρει ευκολίες πληρωμής στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους σε δύο δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον τηλεφωνικό αριθμό 77771948.

Όπως πληροφορούμαστε σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα ισχύσει ξανά η προσφορά με τα μαθητικά της Βόρειας στα 100 ευρώ και υπάρχουν πολλοί μαθητές και φοιτητές που την περιμένουν. Υπάρχει σχεδόν ένας μήνας πριν από το πρώτο παιχνίδι με κόσμο στο ΓΣΠ και ο Λαός είναι αποφασισμένος να αγκαλιάσει περισσότερο τα διαρκείας και να φθάσει στο στόχο που έθεσε ο σύλλογος.