Home TOP NEWS Προσγειωνόμαστε και συνεχίζουμε

Προσγειωνόμαστε και συνεχίζουμε

Προφανώς, το αποτέλεσμα ενός φιλικού δεν είναι λόγος ούτε απογοήτευσης, ούτε ενθουσιασμού. Είναι απλά ένα φιλικό, οι συνθήκες δεν είναι 100% σαν αυτές ενός επίσημου παιχνιδιού. Στην δική μας περίπτωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει εδώ και 2 εβδομάδες διπλές προπονήσεις αφού θα κάνει πρεμιέρα σε 20 μέρες, την στιγμή που ο Ερμής είναι στην τελική ευθεία αφού τέλος της βδομάδας που μπήκε, θα αντιμετωπίσει τη Δόξα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Το χθεσινό παιχνίδι πάντως και το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα, είναι μια καλή ευκαιρία να πατήσουμε γερά στο έδαφος και να καταλάβουμε όλοι πως μας περιμένει πολλή δουλειά. Ναι η διαφορά σε ποιότητα από πέρσι είναι πασιφανής και ναι η ομάδα ακόμα και με βαριά πόδια έχει ταυτότητα και καλή κυκλοφορία. Από μόνα τους όμως αυτά δεν είναι ικανά να μας ανεβάσουν ξανά στην κορυφή της πυραμίδας του κυπριακού ποδοσφαίρου. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα.

Με όσα λέμε δεν θέλουμε να “κόψουμε” ούτε τη δυναμική, ούτε τη φόρα της ομάδας. Απλά λέμε πως είναι καλό να είμαστε προσγειωμένοι, για να είμαστε και σε θέση να προσεγγίσουμε ψύχραιμα οποιαδήποτε κατάσταση παρουσιαστεί. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, την ίδια πίστη και αυτοπεποίθηση, ξέροντας όμως πως η κούρσα τώρα ξεκινάει.