Home TOP NEWS Συνεχίζει τη δουλειά της

Συνεχίζει τη δουλειά της

Τα λέμε στις νίκες, τα λέμε και στις ήττες. Καμία σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα ενός φιλικού. Ειδικά ενός στο οποίο ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επέλεξε να χρησιμοποιήσει διάφορα σχήματα και αρκετούς ποδοσφαιριστές. Τα παιχνίδια αυτά είναι σαφώς για τους προπονητές και ο Πάμπος Χριστοδούλου φρόντισε να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Αν είδε αυτά που ήθελε θα δώσει συγχαρητήρια, όπου από την άλλη κάτι δεν δούλεψε σκληρά, θα το εντοπίσει και θα το συζητήσει με τους βοηθούς του και τους παίκτες.


Αυτό που κρατάμε εμείς είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε και χθες να φτιάξει αρκετές ευκαιρίες, αν και η εμπροσθοφυλακή της δεν έμοιαζε καθόλου με αυτήν στο φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Νέα πρόσωπα, νέο σχήμα, αλλά η ομάδα μας ήταν ξανά επικίνδυνη τόσο στο οργανωμένο παιχνίδι όσο και στα στημένα. Επιπρόσθετα απειλήθηκε ελάχιστα και μπορεί το γκολ του αντιπάλου να μας θύμισε λίγο το πρωτάθλημα που μας βρήκε 5ους, αλλά όλοι γνωρίζουν πως εκείνη η ομάδα και ο τρόπος που αγωνιζόταν, δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή.

Το σημαντικό είναι στη φάση που βρισκόμαστε, η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιάζει βελτίωση μέρα με τη μέρα. Οι όποιες αδυναμίες της να διορθώνονται σιγά σιγά, τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής να εμφανίζονται όλο και πιο συχνά και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αρκεί βέβαια να συνεχίσει και η σκληρή δουλειά, προσγειωμένα και σοβαρά.