Home TOP NEWS Τους θέλει όλους στην πρεμιέρα

Τους θέλει όλους στην πρεμιέρα

Τα νέα ήταν καλά για τους Γουίλιαμ και Άλεξ Σοάρες. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν πως οι τραυματισμοί τους ήταν μάλλον επιπόλαιοι. Θα αποφύγουν κάποιες ασκήσεις για λίγες μέρες και η λογική λέει πως από Δευτέρας θα ακολουθήσουν φουλ πρόγραμμα. Ειδικά για τον Γουίλιαμ υπήρξαν φόβοι πως ίσως η ομάδα τον στερηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ευτυχώς όμως δεν επαληθεύτηκαν και ο Πάμπος Χριστοδούλου από ότι φαίνεται δεν έχει και αυτό το λόγο να πονοκεφαλιάζει.


Για εκείνον που ανησυχεί πάντως είναι τον Ράφα Λόπες. Ο Πορτογάλος είχε τραυματιστεί στον ώμο στο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Εθνικό Άχνας. Ακόμα κι αν δεν συμπεριληφθεί στην αρχική εντεκάδα, είναι σημαντικό ο κόουτς να τον έχει στον πάγκο για να είναι ευέλικτος. Κατά τη διάρκεια της πτήσης από Ηράκλειο προς Λάρνακα, ο Ράφα ήταν ευδιάθετος και αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει να είναι παρόν στο πρώτο της χρονιάς.

Από κει και πέρα, ο κόουτς τους θέλει όλους διαθέσιμους στην πρεμιέρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οκτώ παίκτες μας έχουν φύγει για διεθνείς υποχρεώσεις και ναι μεν όλοι θέλουμε να βοηθήσουν τις Εθνικές τους, αλλά επιθυμούμε και να επιστρέψουν υγιείς και σε καλή κατάσταση, πανέτοιμοι να παίξουν στο παιχνίδι αυτό.