Home TOP NEWS Δ.Σ.: “Ο κόμπος έφτασε στο χτένι”

Δ.Σ.: “Ο κόμπος έφτασε στο χτένι”

Ανακοίνωση σχετικά με τους βανδαλισμούς οπαδών του Αποέλ στο Ηλίας Πούλλος εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το Δ.Σ. της ομάδας μας δεν θεωρεί μεμονωμένο το γεγονός, αλλά συνέχεια προηγούμενων. Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση:


“Ανακοίνωση ΔΣ | Ο κόμπος έφτασε στο χτένι

Μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ προκάλεσε ζημιές χθες το βράδυ στον εξωτερικό χώρο του αθλητικού Κέντρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ηλίας Πούλλος.

Να θυμίσουμε σε όσους σφυρίζουν αδιάφορα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο το τελευταίο διάστημα. Προηγήθηκαν, επανειλημμένα, φασιστικές επιθέσεις στο σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Παπανικολή και η εγκληματική επίθεση στο Fan Club Λακατάμιας, όπου από συγκυρίες δεν θρηνήσαμε θύματα. Πράξεις και συμπεριφορές που θυμίζουν άλλες-σκοτεινές εποχές.

Δεν γνωρίζουμε για πόσο ακόμη θα προσποιούνται ότι δεν βλέπουν οι αρμόδιοι φορείς: η Αστυνομία, η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, τα ΜΜΕ, η Πολιτεία ευρύτερα. Δεν γνωρίζουμε εάν περιμένουν αντίποινα ή τα χειρότερα για να αντιδράσουν και να καταδικάσουν όλοι μαζί τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνει ό,τι μπορεί για να συγκρατήσει την οργή του κόσμου και έτσι θα συνεχίσει. Με ψυχραιμία θα συνεχίσει να αντιμετοπίζει αυτά τα φαινόμενα. Ευχή μας είναι να μην φθάσουν τα πράγματα σε εκείνο το σημείο.

Περιμένουμε από την Αστυνομία να εντοπίσει τους δράστες και από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να σταματήσει να κρύβεται και να αναλάβει τις ευθύνες της, διότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι.”