Home TOP NEWS Δεν ανέμεναν πως θα δούλευε σαν Ελβετικό ρολόι, ούτε θέλουν ομάδα… πυροτέχνημα

Δεν ανέμεναν πως θα δούλευε σαν Ελβετικό ρολόι, ούτε θέλουν ομάδα… πυροτέχνημα

 


Για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και την αγωνιστική έως τώρα παρουσία της ομάδας μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου. Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως είναι μονόδρομος η νίκη στο ματς του Σαββάτου. Επίσης, αναφερόμενος στη γενική εικόνα της ομάδας, είπε πως γίνεται σκληρή δουλειά για να βελτιωθούν κάποια σημεία που εντοπίστηκαν προβλήματα, ενώ πρόσθεσε πως στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας επί μονίμου βάσεως.

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις ηρεμία, αυτοπεποίθηση και δυναμική, από τις νίκες. Αυτός είναι και ο στόχος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι τρεις βαθμοί. Μέσα στην έδρα μας δεν θέλουμε να έχουμε βαθμολογικές απώλειες. Είναι μονόδρομος η νίκη. Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι είναι ένα σύνολο αξιόμαχο, που δύσκολα χάνει. Διαθέτει στις τάξεις του αρκετούς νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν παιχνίδια σαν αυτό με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ως μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουν κάτι καλύτερο για την καριέρα τους. Γι’ αυτό και εμείς προετοιμαζόμαστε με σοβαρότητα, θέλουμε να παρουσιαστούμε το Σάββατο έτοιμοι, σε όλους τους τομείς, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ήταν το σχόλιο του αναφορικά με το ματς κόντρα στην ομάδα της Λευκωσίας.

Για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας είπε: «Κανείς μας δεν ανέμενε ότι από τα πρώτα παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δούλευε σαν Ελβετικό ρολόι, θα ήταν συμπαγής, με ομοιογένεια και χωρίς ομαδικά και ατομικά λάθη, τη στιγμή που έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στο τεχνικό της επιτελείο και στο ρόστερ της. Γνωρίζουμε τα θετικά μας και τα λάθη μας. Δουλεύουμε για να ενισχύουμε τα δυνατά μας σημεία και για να εξαλείψουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις αδυναμίες μας.

Όσο αφορά το δημιουργικό κομμάτι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει φτιάξει περίπου 60 τελικές σε τέσσερα παιχνίδια και πέτυχε δέκα γκολ. Αν και είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειας μας, πιστεύουμε ότι παίζουμε ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτήν τη στιγμή, στην Κύπρο. Έχουμε, ωστόσο, πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Όσο αφορά την αμυντική μας λειτουργία, αναμφίβολα τα επτά γκολ παθητικό, καταδεικνύουν ότι θέλουμε δουλειά, αν και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν δεχόμαστε αρκετές τελικές από τους αντιπάλους μας σε κάθε παιχνίδι. Η τεχνική ηγεσία έχει πλήρη επίγνωση των δεδομένων και δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Είναι σημαντικό να δουλέψουμε με ηρεμία, με καθαρό μυαλό και με υπομονή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλουμε να δημιουργήσουμε, δεν θέλουμε να είναι ένα πυροτέχνημα, αλλά να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια επί μονίμου βάσεως και να λειτουργεί σε στέρεες βάσεις. Χάθηκαν κάποιοι βαθμοί, ωστόσο είμαστε ακόμη στην αρχή. Εξάλλου, βλέπουμε πως σχεδόν όλες οι ομάδες είχαν απρόσμενες βαθμολογικές απώλειες στις πρώτες αγωνιστικές. Καταλήγοντας, η δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας ικανοποιεί, ποιότητα υπάρχει, στοιχεία που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».