Home TOP NEWS Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;

Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;

Από τη μια το ρητό που αναφέραμε στον τίτλο, ειδικά από τη στιγμή που η νίκη ήταν επί ενός καλού αντιπάλου και ευρεία. Από την άλλη βέβαια η κούραση, γιατί υπάρχουν παίκτες που αν ξεκινήσουν, θα δώσουν το τρίτο τους παιχνίδι σε μια βδομάδα. Και ας μην ξεχνάμε, πως είναι πιθανόν ο Πάμπος να παίξει με δυο μπροστά, αφού ο αντίπαλος θα αμυνθεί μαζικά. Σενάρια εντεκάδας πιο κάτω.


Άμυνα

Είτε παίξει με δυο μπροστά είτε με ένα η άμυνα δεν αλλάζει. Σίγουροι είναι οι Παναγή, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ και Φαμπρίσιο. Φαβορί αριστερά ο Μαργκάσα. Αν όμως ο Πάμπος θέλει να τον ξεκουράσει, ξεκινάει ο Καντέ.

Μεσαία Γραμμή

Σε περίπτωση που ο κόουτς παίξει με δυο στον άξονα, Κατελάρης, Σοάρες και Κανού έχουν προβάδισμα με τον Μαδούρο να διεκδικεί μια θέση. Αν παίξουμε 4-4-2, θα ξεκινήσουν δυο από τους τρεις πρώτους. Στα φτερά τώρα, δεξιά θα είναι ο Χριστοφή και αριστερά αναλόγως συστήματος ένας εκ των Τζαρσίνιο και Λεάντρο.

Επίθεση

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα είναι μοναχικός καβαλάρης σε 4-2-3-1 ή θα έχει παρτενέρ το Ράφα Λόπες σε 4-4-2.

Πιθανότερη εντεκάδα (4-2-3-1): Παναγή, Τζαΐλσον, Φαμπρίσιο, Γουίλιαμ, Μαργκάσα, Κατελάρης, Σοάρες, Κανού, Χριστοφή, Τζαρσίνιο, Ντάρμπισαϊαρ.