Home TOP NEWS Κατάμεστο ΓΣΠ για νικηφόρα πρεμιέρα

Κατάμεστο ΓΣΠ για νικηφόρα πρεμιέρα

Η αναμονή τελειώνει και σε λίγες ώρες, τα πράσινα καραβάνια ξεκινάνε με προορισμό το ΓΣΠ. Έχουν περάσει τρεις ολόκληροι μήνες από το τελευταίο επίσημο ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Το τεχνικό τιμ με τις κινήσεις του, σε συνδυασμό με με κάποιες ενέργειες της διοίκησης, είχαν σαν αποτέλεσμα το κλίμα να αναστραφεί και να επανέλθει η αισιοδοξία. Για να καταφέρουμε όμως η περσινή χρονιά να μοιάζει με μακρινή κακή ανάμνηση, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.


Τη μεγαλύτερη απόσταση σε αυτό τον δρόμο, καλείται φυσικά να την διανύσει η ομάδα, αφού με νίκες είναι που κλείνουν οι πληγές. Έχει όμως και ο κόσμος τη δική του να διανύσει και δείχνει περισσότερο από πρόθυμος να το κάνει. Κακά τα ψέματα, έχουμε πεθυμήσει το αίσθημα του πρωταθλητισμού, έχουμε ανάγκη τα Σαββατοκύριακα μας πλέον να έχουν νόημα. Για αυτό είμαστε όλοι διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα για να δούμε ξανά μια ΟΜΟΝΟΙΑ βασίλισσα.

Και θα το δείξουμε όλη τη χρονιά ξεκινώντας από σήμερα. Να μας δώσει απλά η ομάδα εκείνη τη σπίθα και θα ξεκινήσει πυρκαγιά ικανή να κάψει κάθε αντίπαλο. Πάμε σήμερα στο ΓΣΠ παθιασμένοι, σαν έτοιμοι από καιρό να στηρίξουμε την μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ. Πάμε στο ΓΣΠ να υπενθυμίσουμε σε όλους το μέγεθος και τον όγκο μας, αλλά και για να στείλουμε το μήνυμα σε όλη την Κύπρο πως η γιγάντωση της βασίλισσας ξεκινάει από τον κόσμο της. Και είμαστε έτοιμοι να τσακίσουμε οποιονδήποτε προσπαθήσει με αθέμιτα μέσα να μας σταματήσει.