Home TOP NEWS Match Report: Ιδανικοί αυτόχειρες

Match Report: Ιδανικοί αυτόχειρες

Καλύτερη σε όλο το παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτοκτόνησε απέναντι σε μια ομάδα σκαλιά κατώτερη της. Η ομάδα μας έφτιαξε σωρεία ευκαιριών, απειλήθηκε ελάχιστα, αλλά σκόραρε μόνο μια φορά με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μείνει στο ματς μέχρι το τέλος. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα αστείο γκολ και η ΟΜΟΝΟΙΑ πέταξε δυο βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων.


Α’ ημίχρονο

Με 4-4-2 και ιδιαίτερα επιθετικά μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέχρι να συμπληρωθούν τα πρώτα 10′ λεπτά είχε ήδη φτιάξει τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 3′ ο Ράφα Λόπες μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαργκάσα μόνος έπιασε κεφαλιά άουτ. Στο 7′ άλλαξαν οι ρόλοι, ο Ράφα έβγαλε μόνο τον Μαργκάσα, ο Ρενάτο όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον Χίντι που απέκρουσε. Τελευταία ευκαιρία πριν το δεκάλεπτο με τον Σοάρες στο 9′ να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τη μπάλα να κοντράρει πριν γίνει γκολ.

Η πίεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίστηκε και μετά τα πρώτα λεπτά και στο 14′ ήρθε νέα ευκαιρία. Ο Τζαρσίνιο έκανε σέντρα από δεξιά, ο Ντάρμπισαϊαρ έπιασε τη κεφαλιά, η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 26′ ο Ματ απείλησε ξανά με όμορφο σουτ έξω από τη περιοχή. Ο Χίντι ήταν ξανά σε ετοιμότητα και απέκρουσε ασταθώς, με τον Λόπες να μην μπορεί στην επαναφορά να μπει στη φάση. Στο 30′ ήρθε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ράφα Λόπες από πολύ κοντά να στέλνει τη μπάλα άουτ με σουτ. Πέντε λεπτά μετά απείλησε ο Φαμπρίσιο με κεφαλιά, που έφυγε άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο έφτανε σιγά σιγά στο τέλος του και η ΟΜΟΝΟΙΑ παρότι επιβλήθηκε πλήρως δεν έβρισκε γκολ. Στο 40′ ήρθε νέα μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Ράφα στην εξωτερική των δικτύων. Στο 42′ ο Λεάντρο απείλησε με σουτ, αλλά ο Χίντι απέκρουσε. Στις καθυστερήσεις ήταν σειρά του Ράφα να κάνει φάση, η κεφαλιά του όμως έφυγε άουτ και το ημίχρονο τελείωσε 0-0. Αδιανόητο σκορ για ένα ημίχρονο στο οποίο υπήρχε μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Β’ ημίχρονο

Χωρίς αλλαγές και με φάση από τα αποδυτήρια ξεκίνησε και το β’ μέρος Στο 49′ ο Λεάντρο εκτέλεσε με δύναμη φάουλ, μόλις άουτ. Στην επόμενη μεγάλη φάση, ήρθε και το γκολ, έστω και με περιπέτειες. Στο 50′ ο Κανού έκανε σουτ, ο Χίντι απέκρουσε και η μπάλα έφτασε στο Μαργκάσα. Ο Ρενάτο έκανε σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι ο Λεάντρο κάρφωσε τον Χίντι γράφοντας το 1-0.

Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε 10 λεπτά μετά. Στο 60′ ο Ντάρμπισαϊαρ βρέθηκε σε θέση βολής και εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ. Η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι αφού “χαΐδεψε” το δεξί κάθετο δοκάρι του Χίντι και πέρασε άουτ. Αυτή τη φορά πάντως ο Ολυμπιακός απάντησε στην ευκαιρία και έφτιαξε την πρώτη μεγάλη δική του στο ματς. Μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έσκασε στα πόδια του Φρέιτας, που από πολύ κοντά σούταρε άουτ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγχε το παιχνίδι, χωρίς όμως πλέον αν πιέζει ασφυκτικά για δεύτερο γκολ. Ο Ολυμπιακός στον αντίποδα αναγκάστηκε να βγει πιο ψηλά, χωρίς όμως να ανοιχτεί και τόσο πολύ. Από ένα στημένο πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε φάτσα με το 2ο γκολ. Στο 78 ο Γουίλιαμ βρέθηκε εντελώς μόνος, αντί να σκοράρει όμως με κεφαλιά προσπάθησε να κατεβάσει τη μπάλα και την έδωσε στον Χίντι. Εκεί που έδειχναν πως αυτή θα ήταν η τελευταία φάση του ματς η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτοκτόνησε. Στην τελευταία φάση του ματς, μετά από γιόμα από το κέντρο του γηπέδου, η άμυνα αδράνησε, επιθετικός έπιασε κεφαλιά και ισοφάρισε.

Συμπερασματικά

Ότι και να πούμε είναι λίγο. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου β’ κατηγορίας και έπρεπε να φύγει από το ΓΣΠ με 3 γκολ παθητικό το λιγότερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σκότωσε το ματς αδράνησε δυο φορές και την μια το πλήρωσε, αφού ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε μια φάση που έπρεπε να καθαρίσουμε εύκολα. Αδιανόητο.