Home TOP NEWS Match Report: Τρομερή ΟΜΟΝΟΙΑ, 5άρα στην ΑΕΚ

Match Report: Τρομερή ΟΜΟΝΟΙΑ, 5άρα στην ΑΕΚ

 


Την ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλει να βλέπει κάθε βδομάδα στο γήπεδο είδε σήμερα ο Πράσινος Λαός. Η πραγματική ΟΜΟΝΟΙΑ που ζήσαμε τις περασμένες δεκαετίες έκανε την εμφάνιση της απόψε στο ΓΣΠ και συνέτριψε την ΑΕΚ Λάρνακας με 5-2 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. Κρατούσαμε το κεφάλι μας και μεις Γουίλιαμ μετά από τα όσα είδαμε απόψε.

Α’ Ημίχρονο

Ο αγώνας άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού μέχρι το 11ο λεπτό είχε προηγηθεί με 2-0! Πραγματική έκρηξη του τριφυλλιού που άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό μετά από σουτ του Μαργκάσα το οποίο με δόση τύχης μπήκε στο πλεκτό του αντίπαλου τερματοφύλακα. Η ΑΕΚ απάντησε στο 9ο λεπτό με διπλή ευκαιρία στην οποία ο Κωνσταντίνος Παναγή έκανε την πιο σημαντική του επέμβαση κρατόντας το προβάδισμα για την ομάδα μας. Η απόκρουση του Παναγή έδωσε δύναμη στους υπόλοιπους που ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους και στο 11ο λεπτό κατάφεραν να βάλουν την ομάδα μας μπροστά με 2 τέρματα. Το 2-0 πέτυχε ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ με το κεφάλι μετά από μπαλιά του Ρενάτο. Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαρένα στο 19′. Σε αντίθεση με στιγμές στο πρόσφατο παρελθόν, το γκολ της ΑΕΚ δεν επηρέασε καθόλου τους πράσινους του Πάμπου οι οποίοι στο 23′ έκαναν το 3-1. Πίεσε το τριφύλλι και το 3ο γκολ ήρθε από αντίπαλο μετά την εκτέλεση του κόρνερ. Κάπου εκεί φάνηκε πως σήμερα η ΑΕΚ θα έφευγε με το κεφάλι κάτω και το 4ο γκολ δεν άργησε να ρθει. ΣΤο 31′ ο Άλεξ Σοάρες έδειξε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι με μία απλή λόμπα μέσω της οποίας έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ΑΕΚ. Οι αντιπάλοι έκαναν μερικές προσπάθειες όμως η άμυνα και ο Παναγή δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν πριν το ημίχρονο. Μάλιστα η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να σκοράρει αυτή ξανά όταν στο 45′, σε αντεπίθεση τρεις πράσινοι εναντίον ενός αντιπάλου, ο Ματ έδωσε στον Τζαρσίνιο και ο τελευταίος απέναντι από τον τερματοφύλακα δεν βρήκε στόχο.

Β’ Ημίχρονο

Ο αντίπαλος προπονητής προχώρησε σε αλλαγές χωρίς ωστόσο να αλλάξει την εικόνα του αγώνα. Το τριφύλλι μπήκε με την ίδια διάθεση και όρεξη και σε 3 λεπτά πάτησε δυο φορές περιοχή. Και ως φυσικό ακόλουθο ήρθε το 5ο γκολ αφού η δίψα δεν έσβησε από τους παίκτες μας. Το 5-1 έγινε στο 51ο λεπτό όταν μετά κλέψιμο του Μαργκάσα και συνεργασία με Ματ και Κανού. Ο τελευταίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Χριστοφή που δεν είχε πρόβλημα να ανεβάσει τη διαφορά στα 4 γκολ. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πάμπος ζήτησε στους παίκτες του να ρίξουν τους ρυθμούς αφού στην ΑΕΚ είχαν ήδη αποδεχθεί το γεγονός πως απόψε είναι η βραδιά των γηπεδούχων. Άλλωστε υπάρχει παιχνίδι το Σαββατοκύριακο και ο προπονητής της ομάδας μας θέλει να κρατηθούν οι δυνάμεις των παικτών. Αυτό δεν σημαίνει πως το τριφύλλι δεν είχε τον έλεγχο και πως δεν έγιναν κι άλλες προσπάθειες για γκολ. Η καλή εμφάνιση συνεχίστηκε μέχρι το φινάλε με τους Γκονζάλες, Κατελάρη και Ντάρμπισαϊαρ να ψάχνουν περισσότερα τέρματα σε ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν. Η ΑΕΚ στο 87′ μείωσε σε 5-2 με τον Μόισοφ, γκολ που δεν σήμαινε και κάτι στον αγώνα.

Συμπερασματικά

Μαγική εμφάνιση από τους παίκτες του Πάμπου και τους αξίζουν πραγματικά πολλά μπράβο. Ήταν δύσκολο μετά την ήττα στην Πάφο να αντιμετωπίσεις μία ποιοτική ομάδα όπως η ΑΕΚ και να την κάνεις να φαίνεται μικρή. Απολαύστε τα γκολ από την ιστοσελίδα μας και τα επόμενα θα τα πούμε τις επόμενες ημέρες στα κείμενα μας.

Στιγμές από τον αγώνα