Home TOP NEWS Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και ανακοινώθηκε η αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και ανακοινώθηκε η αποστολή

 


Το τεχνικό επιτελείο είχε αρκετές μέρες περιθώριο για να διορθώσει τα προβλήματα που έφεραν τις απώλειες βαθμών κόντρα στην Αλκή, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πιο έτοιμη απέναντι στον Ολυμπιακό. Η προετοιμασία στο “Ηλίας Πούλλος” ολοκληρώθηκε, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να αντιμετωπίζει δύο αγωνιστικά προβλήματα, αυτά των Δημήτρη Χριστοφή και Μάριου Δημητρίου. Στη διάθεση του όμως, ο Κύπριος τεχνικός θα έχει τον Μπόρχα Εκίθα, για πρώτη φορά σε αγώνα Πρωταθλήματος.

Στην τελευταία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο στο Γέρι, δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο, έτσι στην αποστολή που ανακοινώθηκε συμπεριλήφθηκαν 2? ποδοσφαιριστές. Όποιοι και να πάρουν θέση βασικού στο αυριανό παιχνίδι, γνωρίζουν πολύ καλά πως απαιτείται να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να βγάλουν στο γήπεδο τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 19:00, αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Κωνστατίνο Παναγή, Πιτ Φελτχούιζεν, Αντρέα Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Αντωνίου, Ρενάτο Μαργκάσα, Μαμαντού Καντέ, Ανδρέα Παναγιώτου, Τζαΐλσον, Φαμπρίσιο, Γουίλιαμ, Φάνο Κατελάρη, Μπόρχα Εκίθα, Άλεξ, Νικάντρο Μπρέβελντ, Χέντβιγκες Μαδούρο, Κανού, Στεφάν Αζίζ, Τζαρσίνιο, Λεάντρο Γκονζάλες, Τζόναθαν Μπεντέκε, Ράφα Λόπες και Ματ Νταρμπισάιαρ.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολουθεί ο Δημήτρης Χριστοφή και ο Ανδρέας Φραγκέσκου, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου στον αγκώνα και θα παραμείνει για περίπου δέκα ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. Μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης ακολουθεί Μάριος Δημητρίου. Ο Ανδρέας Κατσαντώνης συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής Νέων Κύπρου, στους προκριματικούς αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.