Home TOP NEWS Πώς θα παρατάξει ο Πάμπος την ομάδα;

Πώς θα παρατάξει ο Πάμπος την ομάδα;

 


Στα φιλικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε κυρίως με 2 συστήματα, 4-4-2 και 4-3-3 (τόσο με δυο κεντρικούς μέσους, όσο και την παραλλαγή σε 4-2-3-1). Οι παίκτες που απάρτιζαν την εντεκάδα, άλλαξαν αρκετές φορές είτε λόγω τραυματισμών, είτε πολύ απλά γιατί ο Πάμπος Χριστοδούλου ήθελε να δοκιμάσει διάφορα. Η εντύπωση που είχε δημιουργηθεί ήταν ότι το σχήμα με δυο μπροστά, ο κόουτς θα το χρησιμοποιούσε με μικρότερες ομάδες που αμύνονται μαζικά. Την Κυριακή, παίζουμε κόντρα σε μια τέτοια.

Το ερώτημα που δημιουργείται, είναι κατά πόσον ο τραυματισμός του Ράφα Λόπες αλλάζει την σκέψη, ή αν θα παίξει ο Δημήτρης Χριστοφή μπροστά σε ρόλο περιφερειακού κυνηγού, ακριβώς όπως στο φιλικό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Εικάζουμε πως λόγω του ότι είναι πρεμιέρα, ο κόουτς θα επιλέξει να παίξει με πιο συμπαγές κέντρο και αν χρειαστεί θα ρίξει στη μάχη και δεύτερο φορ. Πολλές θέσεις είναι σχετικά εύκολο να προβλέψουμε ποιος θα παίξει, άλλες όχι και τόσο. Πιο κάτω μια πιθανή εντεκάδα σε σχηματισμό 4-3-3. Όπου χρησιμοποιούμε παρενθέσεις, σημαίνει πως οι παίκτες έχουν ίσες πιθανότητες.

Φελτχούιζεν, Τζαΐλσον(Δημητρίου), Γουίλιαμ (Κατελάρης), Φαμπρίσιο, Μαργκάσα, Μαδούρο, Άλεξ, Κανού, Χριστοφή, Λεάντρο (Τζαρσίνιο) και Ντάρμπισαϊαρ.