Home TOP NEWS Πρεμιέρα για τον Χριστοδούλου στα προκριματικά U21 του EURO 2019

Πρεμιέρα για τον Χριστοδούλου στα προκριματικά U21 του EURO 2019

 


Πρεμιέρα για την Εθνική Ελπίδων σήμερα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί το 2019. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει την Μάλτα στο ΑΕΚ Αρένα (19:00) και θα επιδιώξει νικηφόρο ξεκίνημα που θα δημιουργήσει από νωρίς τις προϋποθέσεις για έντονη παρουσία στον έκτο όμιλο της προκριματικής φάσης του θεσμού. Στον αποστολή βρίσκεται και ο τερματοφύλακας μας Ανδρέας Χριστοδούλου.

Ο Νίκος Ανδρονίκου και πριν από την χθεσινή προπόνηση τόνισε στους διεθνείς τη σημασία της πρεμιέρας και ζήτησε μεγάλη συγκέντρωση για το στόχο της νίκης. «Περιμένουμε με αγωνία το παιχνίδι της πρεμιέρας και είμαστε έτοιμοι για να κυνηγήσουμε το στόχο της νίκης. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός προπονητής.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η είσοδος στους φιλάθλους είναι δωρεάν. Επίσης, ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Η μετάδοση θα αρχίσει λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Όσον αφορά τώρα τη συνέχεια των υποχρεώσεων, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στη Σουηδία, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της χώρας. Επόμενα παιχνίδια για τον έκτο όμιλο της προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο, με την Κύπρο να αντιμετωπίζει την Τουρκία και το Βέλγιο.