Δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί ομάδα για τον Λουκά Βύντρα και αφού ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος μοναδική επιλογή είναι πλέον οι πράσινοι να επιδιώξουν λύση του συμβολαίου του παίκτη για να μην έχει ο σύλλογος την χρονιά που ξεκινάει στο μισθολόγιο και τον Ελλαδίτη αμυντικό.
Τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια για κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζεται συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.
Όσον αφορά τον Μπλάτι Τουρέ, ο μισθός του σίγουρα δεν είναι στα ψηλά επίπεδα όπως του Βύντρα για τούτο και θα διατηρηθεί στο ρόστερ και τον Γενάρη θα γίνει προσπάθεια για να βρεθεί ομάδα. Σημειώνεται πως και η ομάδα μας αλλά και ο ίδιος ο παίκτης προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να συμφωνήσουν με σύλλογο και να αγωνίζεται ο παίκτης.

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)



![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)



![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-100x75.jpg)

