Home TOP NEWS Τέτοια ματς τα σκοτώνεις

Τέτοια ματς τα σκοτώνεις

Το σκεφτήκαμε όλοι στην κερκίδα, στη συνέχεια το είπαν τόσο ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Πάμπος Χριστοδούλου όσο και ο Άλεξ Σοάρες. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαζε άλλα 1-2 γκολ στο πρώτο μισάωρο, δεν θα τρομάζαμε από τον Εθνικό και θα συζητούσαμε σίγουρα πολύ διαφορετικά σήμερα. Δεν μετουσιώσαμε την υπεροχή μας σε περισσότερα τέρματα, ο αντίπαλος πίστεψε και ισοφάρισε και ευτυχώς που αντιδράσαμε, σκοράραμε εκ νέου και σήμερα μιλάμε έχοντας 3 βαθμούς στο σακούλι μας.


Τέτοια ματς τα σκοτώνεις, αυτό είναι το μάθημα από τη ψεσινή βραδιά, ευτυχώς χωρίς να συνοδεύεται και με πάθημα. Ήταν απόλυτα φυσιολογικό από ένα σημείο και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί να συνεχίσει στον τρελό ρυθμό των πρώτων 30 λεπτών, ειδικά από τη στιγμή που έδινε το πρώτο της επίσημο ματς. Μέχρι τότε όμως, αφού είχε την απόδοση και τις ευκαιρίες, θα μπορούσε να έκανε το υπόλοιπο του ματς τυπική διαδικασία σκοράροντας άλλα 1-2 γκολ.

Τέλος καλό όλα καλά θα πει κάποιος, θα υπενθυμίσουμε όμως ακόμα κάτι που είπε ο Άλεξ Σοάρες στις δηλώσεις που μας έκανε χθες: κάθε εβδομάδα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτή η ομάδα έχει πολύ ψηλό ταβάνι και το τελευταίο που θα θέλαμε να δούμε, είναι να αδικεί τον εαυτό της επειδή δεν σκοτώνει δικά της ματς! Ένας τρόπος να βελτιωθούμε λοιπόν είναι να κάνουμε περισσότερα γκολ στα δικά μας καλά διαστήματα.